BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Hokin paletti kasassa

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Kajaanin Hokin miehistö kevään koitoksiin alkaa olemamaan kasassa. Menosuuntaan liikettä on kahden pelaajan verran, kun Juha-Petteri Purolinna palaa Raumalle ja Niko Palonen Poriin. Jani Lyytinen on sen sijaan loppukauden ajan Hokin mies, mikäli joukkueet pääsevät yhteisymmärrykseen siirtokorvauksesta.

Juha-Petteri Purolinnan ja Niko Palosen paluu liigaseurojen vahvuuteen rassaa kajaanilaisten miesvahvuutta, sillä etenkin Purolinna on ollut joukkueen parhaita pelaajia viime aikoina.

Jani Lyytinen puolestaan onnistui vakuuttamaan seurajohdon osaamisestaan perjantain testiottelussa. Alkukauden KeuPa HT:n riveissä pelannut Lyytinen merkkautti tililleen Jokipojat-ottelussa kaksi syöttöpistettä, mikä riitti käyntikortiksi Mestikseen.

Aikaisemmin maanantaina Hokki ilmoitti tehneensä loppukauden mittaisen sopimuksen Joonas Saaren kanssa. Myös maalivahti Rasmus Rinne kuuluu loppukauden miesvahvuuteen.

Mestis-debyyttinsä tällä kaudella tehnyt Matti Haataja puolestaan pelaa loppukauden HC Luvian vahvuudessa.

Kovat hankinnat jäivät saamatta

Kokonaisuudessaan Hokki ei kuulu siirtoruljanssin voittajiin, mutta usko kevääseen on johtoportaassa vahva:

– Odotin, että olisimme saaneet kovemman luokan vahvistuksia, mutta hyvät pelimiehiä kuitenkin löytyi Suomi-sarjaa myöten. Harmi vaan, että siellä seurat yrittävät rahastaa pelaajien uran kehittymisen kustannuksella, mutta toivottavasti tässä päästään vielä sopimukseen, Hokin puheenjohtaja Esko Karjalainen sanoo.

Hokilla on maanantai-iltana kokoonpanossaan kolme maalivahtia, yhdeksän puolustajaa ja neljätoista hyökkääjää.

Vuonna 1990 ja sen jälkeen syntyneet pelaajat voivat liikkua rajoitetusti liiga- ja Mestis-joukkueiden välillä. Hokki-valmentaja Vladimir Kolek odottaakin mahdollisia apuja keskiviikon Kiekko-Laser-kamppailuun.

– Tiistaina näemme myös muiden seurojen tilanteen, ja tiedän, ettei meillä ole sen huonompi porukka kuin monella muullakaan joukkueella ennen siirtoajan päättymistä. Yritämme parhaamme joka vaihdossa, erässä ja pelissä, yksi askel kerrallaan, Vladimir Kolek lupaa.


Hokki yrittää kaataa Kiekko-Laserin keskiviikkona viilatulla kokoonpanolla.
Antti Romsi - http://www.romsi.net

» Lähetä palautetta toimitukselle