Hokin paketti alkaa valmistua

MESTIS / Uutinen
Kajaanin Hokki on saanut kevään aikana aikaan tukun sopimuksia niin kaukaloon kuin kaukalonlaidallekin. Viimekauden runkomiehistöltä on saatu allekirjoituksia ja paluumuuttajiakin on ilmaantunut kiitettävästi.

Vladimir Kolek siirtyy kaukalosta valmentajaksi. Kokenut pelimies täydentää Timo Meriläisen johtaman valmennusosaston toimien kakkosvalmentajana. Uransa loukkaantumiseen lopettanut puolustaja osallistuu myös valmentajakoulutukseen.

Runkomiehien nimiä paperiin

Jarkko Heikkinen jatkaa Hokin väreissä myös tulevalla kaudella. Suomussalmelta lähtöisin oleva voimapakkaus näytteli kuluneella kaudella tärkeää roolia kainuulaisten takalinjoilla ollen Vladimir Kolekin ohella puolustuksen aatelia. Hyökkääjä Esa Kettunen on myös allekirjoittanut jatkosopimuksen. Kettunen kuuluu Heikkisen tavoin suomussalmelaislähtöisten jääkiekkoilijoiden aateliin. Molemmat herrat ovat vuosikertaa 1978.

Suomi-Sarjasta nousseen joukkueen runkomiehistä hyökkääjät Miikka Kuusela, Antti Määttä ja Marko Kilpeläinen ovat raapustaneet nimensä jatkosopimukseen. Puolustajista saman ovat tehneet Juha Falin ja Jonne Hattunen.

Paluumuuttajia kiitettävästi

Puolustaja Antti Halonen, hyökkääjät Janne Pesonen ja Mikko Karjalainen palaavat Timo Meriläisen valvovan silmän alle. Kaikki pelaajat ovat syntyneet vuonna 1982 ja omaavat aiempaa kokemusta yhteistyöstä Meriläisen kanssa.

Uutena miehenä takalinjoille saapuu Oulun Kärppien A-junioreista Lauri Mikkola. Lauri (synt. 1981) on juuri neljännen peräkkäisen Suomen mestaruutensa napanneen Ilkka Mikkolan pikkuveli. Sukunimen perusteella kainuulaisilla on lupa odottaa paljon.

Uusi maalivahti

Maalivahdiksi Hokki on pestannut Riku Välitalon. Oulun Kärppien A-junioreista siirtyvä 21-vuotias Välitalo puki kuluneella kaudella kahteen SM-liigaotteluun, mutta peliminuutteja liigasta miehelle ei kertynyt. Välitalon aisapariksi on ehdolla jompikumpi kaksikosta Sami Kitinprami ja Ville Salminen.

Hokin sopimuspelaajat 13.5.2002

Riku Välitalo

Juha Falin, Antti Halonen, Jonne Hattunen, Jarkko Heikkinen, Lauri Mikkola

Esa Kettunen, Marko Kilpeläinen, Miikka Kuusela, Antti Määttä, Janne Pesonen ja Mikko Karjalainen

Timo Meriläinen (päävalmentaja), Vladimir Kolek (valmentaja)

» Lähetä palautetta toimitukselle