TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Hokille viisi uutta sopimusta

MESTIS / Uutinen
Kajaanin Hokki on julkistanut viisi uutta pelaajasopimusta ensi kaudelle. Uusia nimiä joukkueessa ovat puolustaja Antti Turunen ja hyökkääjä Ville Meriläinen. Hyökkääjät Jyri Junnila, Ville Vimpari ja Markus Haverinen allekirjoittivat jatkosopimukset.

Antti Turunen, 19, saapuu Kainuuseen JYPin A-nuorten joukkueesta. 178-senttinen ja 81-kiloinen Turunen pelasi viime kaudella kahdeksan runkosarja- ja yhdeksän pudotuspeliottelua A-nuorten SM-liigassa. Runkosarjassa pisteitä kertyi neljä (3+1) ja pudotuspeleissä kaksi (1+1).

21-vuotias Ville Meriläinen on Hokin toinen uusi tulokas. Viime kaudella 177-senttinen ja 82-kiloinen Meriläinen hyökkäsi Kärppien A-nuorissa. 39 runkosarjaottelussa Meriläinen iski pisteet 9+5. Viidessä pudotuspeliottelussa Meriläisen saldo jäi yhteen syöttöpisteeseen.

Jyri Junnila, Ville Vimpari ja Markus Haverinen pelaavat tulevalla kaudellakin Kajaanissa. Viiden uuden sopimuksen myötä Hokilla on kasassa 12 pelaajasopimusta ensi kaudelle.

- Luottavaisella mielellä tässä ollaan. Etsimme tietoisesti nuoria ja eteenpäin pyrkiviä pelaajia, Hokin manageri Olli-Pekka Hakkarainen kommentoi Kainuun Sanomissa.

Lähde: Kainuun Sanomat

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös