JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Hokille tärkeä jatkosopimus

MESTIS / Uutinen
Karsintojen kautta sarjasopimuksensa Mestiksessä uusinut Kajaanin Hokki tiedotti solmineensa yksivuotisen jatkosopimuksen varakapteenina päättyneellä kaudella toimineen Juha Virtasen kanssa.

Suuressa roolissa Hokin miehistössä viime kaudella häärinyt 23-vuotias Juha Virtanen on kajaanilaismiehistön päävalmentaja Petri Mattilalle erittäin mieluinen jatkaja.

– Virtanen on pelaaja, joka on tasaisesti kehittynyt Hokissa ja pystynyt ottamaan vastuuta, kun sitä on tarjottu, Mattila toteaa tyytyväisenä.

Varakapteenin tointa linnapaitaisessa miehistössä viime kaudella toimittanut Virtanen nakutti varsin kunnioitettavat kokonaistehot 8+39 aina arvaamattomiin Mestis-karsintoihin päättyneen 60 ottelun rupeamansa aikana. Kajaanilaisvalmennus onkin tarjoamassa luottomiehelleen entistä enemmän vastuuta tulevalla pelisesongilla 2011–2012.

– Virtaselle on luvassa iso rooli ja odotan hänen tekevän läpimurron sarjan kirkkaimpiin pelaajiin. Hän on tuloksentekijä sekä pelin pyörittäjä ja mies pystyy tuomaan joukkueeseen myös johtajuutta, Hokki-luotsi Mattila kommentoi.


Varakapteeni Virtanen jatkaa Kajaanissa.
Antti Romsi - http://www.romsi.net

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös