PEL - IFK
TPS - HPK
BUF - TOR 1.00
WSH - TBL 1.30
VAN - OTT 4.00
ANA - WPG 4.00

Hokille pari pakkia

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Kajaanin Hokki tilkitsee puolustustaan, kun joukkueeseen liittyvät Ilves-pakki Antti Savolainen sekä slovenialainen Ziga Svete.

Hokki vahvistaa puolustustaan Antti Savolaisella ja Ziga Svetellä. Kajaanilaisseuralle tuli pakkien tarve, kun seuran runkopakit Jarkko Heikkinen ja Anssi Rantanen siirtyivät SM-liigaan.

Lisäksi vain viidesti Hokin kokoonpanoon mahtunut Joel Lehto siirtyy sarjaporrasta alemmas K-Laseriin. Joonas Karjalainen ja Niilo Niemi pelaavat loppukauden Iisalmen Peli-Karhuissa ja Lassi Kokkala TPS:n A-nuorissa.

Savolainen on Ilveksen sopimuspelaaja, mutta pelejä edustusjoukkueessa ei ole tällä kaudella kertynyt. 20-vuotias pelaaja onkin hakenut pelituntumaa muun muassa LeKistä.

Svete on kiekkoillut urallaan pääasiassa kotimaassaan ja pelannut myös Slovenian maajoukkueessa. 23-vuotiaalla puolustajalla on kokemusta myös Itävallan pääsarjasta.

– Meillä on puolustus kärsinyt tänä kautena paljon menetyksiä, ja valitettavasti pohjoissuomalaisia kykyjä ei ihan joka paikkaan löydy. Ei ollut helppoa metsästää puolustajia pelaajamarkkinoilta tänä keväänä, joten mentiin ulkomaille asti. Toivottavasti pelaajista on hyötyä joukkueelle ja iloa yleisöllekin, kommentoi Hokin manageri Olli-Pekka Hakkarainen seuran verkkosivuilla.

» Lähetä palautetta toimitukselle