Hokille nippu pelaajasopimuksia - kapteeni Seppälä jatkaa

MESTIS / Uutinen
Korkiakoski jatkaa ensi kaudellakin Kajaanissa.
Kuva © Timo Savela
Kajaanin Hokki kertoi tehneensä jatkosopimukset kolmen puolustajan ja hyökkääjän kanssa.

Puolustajista nimensä yksivuotisiin jatkosopimuksiin kirjoittivat Roni Viirlas, Sakari Turtiainen sekä joukkueen kapteeni Mikael Seppälä. Kukin heistä pelaa ensimmäistä kauttaan kajaanilaisjoukkueessa.

Hyökkäyspäähänsä Hokki kiinnitti Markus Korkiakosken, Samu Pyykkösen ja Joni Piipposen. Korkiakosken sopimus on yksivuotinen, kun taas Piipposen ja Pyykkösen jatkot ovat kaksivuotisia.

− Olen tyytyväinen näihin tehtyihin jatkosopimuksiin, näillä saadaan jatkumoa joukkueen kokoonpanoon. Jari Laukkasen jatkosopimuksen myötä tämä nyt ilmoitettu lista olisi voinut olla pidempikin, mutta jatketaan rauhallisesti. Ensi kauden joukkueen rakentaminen on nyt hyvällä mallilla, seuraavan kerran tiedotamme pelaaja-asioista kauden jälkeen, kommentoi Hokin pelaajakoordinaattori Joonas Karjalainen.

Torstaina julkistettujen jatkosopimusten lisäksi kajaanilaisjoukkueella on entuudestaan sopimus hyökkääjä Matti Kaarlelan kanssa.

Hokki teki myös kaksivuotisen sopimuksen Hokin A-nuoria kuluvalla kaudella edustaneen Tino Kauppisen kanssa. Puolustaja iski joukkueessa 20 ottelussa tehot 6+7.

− Tinon hyvät peliesitykset omissa A-junioreissa poiki hänelle tammikuussa siirron yhteistyöseura Oulun Kärppien A-junioreihin ja nyt sopimuksen edustusjoukkueen kanssa ensi kaudesta, Karjalainen kertoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle