TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Hokille neljä pelaajasopimusta

MESTIS / Uutinen
Kajaanin Hokissa näyttöjä antamassa olleet Jevgeni Fofanov, Matti Haataja ja Lauri Heinonen ovat tehneet vuoden mittaiset sopimukset kajaanilaisseuran kanssa. Myös jo aiemmilta kausilta tutuksi tullut Iikka Törnvall kiekkoilee tulevalla kaudella Kajaanissa.

Hokin A-nuorista edustusjoukkueeseen try-out-sopimuksella jo alkukesästä liittyneet Jevgeni Fofanov, Matti Haataja ja Lauri Heinonen vakuuttivat otteillaan päävalmentaja Sami Karppisen.

– Sillä ei kuitenkaan ole merkitystä, että kyseessä on oman kylän poikia,vaikka se hienoa onkin! He ovat omalla tekemisellään ansainneet sopimuksen. Heissä on potentiaalia, ja minun tehtävänä on kehittää heitä eteenpäin, Karppinen näkee.

SM-liigakokemusta sekä Oulun Kärppien että Porin Ässien riveistä hankkinutta Iikka Törvallia ovat kiusanneet loukkaantumiset. Viime kaudelta Törvallin tilille kertyi ainoastaan viisi ottelua, joissa mies edusti Mikkelin Jukureita. Kahteen otteeseen Kajaanissa kiekkoillut Törnvall edusti Hokkia viimeksi kaudella 2006–2007.

Sen sijaan hyökkääjä Simo Mertasen try-out ei johtanut sopimukseen Hokin kanssa, joten mies siirtyy II-divisioonassa pelaavan IPK:n vahvuuteen.

» Lähetä palautetta toimitukselle