Hokille lisää Lukko-lainoja

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Rauman Lukko lähettää lisää pelaajia Kajaaniin, kun puolustaja Jesse Virtanen sekä hyökkääjät Charles Bertrand ja Jere Laaksonen siirtyvät lainalle Hokin riveihin. Asiasta kertoi ensimmäisenä paikallisaviisi Uusi Rauma.

Ennen kauden alkua KooKoossa tuloksettomalla tasonmittauksella käyneet Lukon sopimuspelaajat Jesse Virtanen, Jere Laaksonen ja Charles Bertrand siirtyvät Hokin sotisopaan joulutaukoon 18.12. ulottuvilla toistaiseksi voimassa olevilla lainasopimuksilla.

Kuluvan kauden aikana raumalaisseuran A-nuorten paidassa esiintynyt kolmikko täydentää Lukon lainapelaajien määrän Hokki-miehistössä jo viiteen, sillä kajaanilaisjoukkueen vahvuudessa ovat jo entuudestaan puolustaja Juha-Petteri Purolinna ja hyökkääjä Aki Kangasmäki.

– Nuorten MM-kisajoukkueen pelaajat tulevat pääosin liigasta ja Mestiksestä. Siksi tämä auttaa Virtasta ja Laaksosta kovassa taistelussa paikasta kaksikymppisten kisoihin. Lukon A:ssa on hyvää valmennusta, mutta Mestiksessä on kovemmat vastustajat, toteaa Uuden Rauman -nettisivuilla Lukon päävalmentaja Rauli Urama.

Lähde: http://www.ur.fi


Jesse Virtanen ja muut raumalaiset yrittävät auttaa Hokin pois Mestiksen jumbosijalta.
Joona-Pekka Hirvonen - http://jphirvonen.net/

» Lähetä palautetta toimitukselle