Hokille liigakokemusta hyökkäyskalustoon - Kangasmäki Kajaaniin

MESTIS / Uutinen
Kangasmäki kiekkoili viime kaudet KooKoossa.
Kuva © Timo Savela
Kajaanin Hokki vahvistaa hyökkäystään KooKoota viime vuodet edustaneella Aki Kangasmäellä.

Aki Kangasmäki siirtyy Hokkiin marraskuun maajoukkuetaukoon ulottuvalla sopimuksella. Kaksi edelliskautta 27-vuotias laitahyökkääjä pelasi KooKoossa. Hän tehtaili viime kaudella 40 ottelussa tehot 5+10.

Urallaan kaikkiaan 172 Liiga-ottelua KooKoon lisäksi kasvattajaseurassaan Lukossa pelannut hyökkääjä on Hokille entuudestaan tuttu pelaaja: hän pelasi kajaanilaisryhmässä lainalla kausina 2009-11 kaikkiaan 44 ottelun verran ja tehtaili tehot 23+11.

− Hyvä että saadaan täydennystä tuohon vajaaseen hyökkäykseen. Kyseessä on kokenut pelaaja, joka on pelannut niin Liigassa kuin Mestiksessä ja hän tuo varmuudella kokemusta joukkueeseen. Alkusyksyn ajan Kangasmäki on ollut pelaamisesta pois ja se, kuinka nopealla aikataululla hän pääsee pelituntumaan kiinni on pieni kysymysmerkki, kommentoi Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen.

− Hänellä on kuitenkin hyvä valmius, sillä hän on koko syksyn ajan käynyt säännöllisesti joukkueharjoituksissa ja muutenkin jäille. En usko, että hänellä on hirveää kynnystä tulla näihin Mestis-otteluihin.

» Lähetä palautetta toimitukselle