TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

Hokille laina-apuja tällä kertaa Kuopiosta

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Saku Kinnunen hakee peliaikaa Hokista.
Kuva © Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi
Kajaanin Hokki vahvisti rivejään kahdella uudella lainapelaajalla, kun KalPassa vähälle peliajalle jääneet Saku Kinnunen ja Mikael Seppälä liittyvät kajaanilaisjoukkueeseen marraskuun maaottelutaukoon saakka kestävillä lainasopimuksilla.

Keskushyökkääjän paikalla viihtyvä Saku Kinnunen on Kuhmon Kivan kasvatti, joten 19-vuotiaalla nuorten maailmanmestarilla on edessään paluu kotikonnuilleen. Viime kaudella KalPan vakiokalustoon kuulunut Kinnunen on mahtunut liigamiehistöön tällä kaudella neljässä ottelussa, joissa tehopisteitä ei ole syntynyt.

Kinnunen on edustanut nuorten maajoukkueita useammassa eri ikäluokassa, tähtihetkenä voittomaali viime vuodenvaihteen nuorten MM-kisojen puolivälierässä.

Mikael Seppälä on pelannut tällä kaudella niin ikään neljä liigapeliä kiikaritehoilla. Peliaika on ollut vähissä, ja laina Mestis-joukkueessa tuleekin hyvään paikkaan lupaavalle puolustajalle.

Molemmat lainat ovat voimassa marraskuun maaottelutaukoon saakka, mutta KalPalla on tarvittaessa mahdollisuus kutsua pelaajat takaisin Kuopioon aikaisemmin.

» Lähetä palautetta toimitukselle