Hokille kaksi pelaajaa Vaasasta

MESTIS / Uutinen
Kapteenin C-kirjainta Sportin A-junioreissa kantanut Ville Saukko pelaa Hokin linnapaidassa.
Kuva © Samppa Toivonen
Kajaanin Hokin joukkue kaudelle 2014-2015 täydentyi kahdella pelaajalla, kun puolustaja Ville Saukko ja hyökkääjä Christoffer Seppelin liittyvät linnapaitojen vahvuuteen. Molemmat pelaajat ovat vaasalaistaustaisia.

Kahtena edelliskautena Vaasan Sportin Nuorten SM-liigajoukkueen kapteenina toiminut Ville Saukko, 20, on tehnyt Hokin kanssa yksivuotisen sopimuksen. Oikealta ampuva puolustaja pelasi viime kaudella neljä Mestis-ottelua kasvattajaseuransa Sportin riveissä.

− Saukko on erittäin hyväluonteinen peruspuolustaja. Hän on vahva taistelija ja kova kamppailupelaaja, Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen kuvailee uutta Hokki-puolustajaa.

Niin ikään Vaasassa kiekko-oppinsa saanut hyökkääjä Christoffer Seppelin, 21, on tehnyt yksivuotisen sopimuksen Hokin kanssa. Seppelin pelasi alkukaudella neljä Mestis-ottelua Sportin riveissä, mutta siirtyi loppukaudeksi hakemaan lisää peliaikaa SaPKon riveistä. Savonlinnassa pienikokoinen (176cm/73kg) laitahyökkääjä iski kuuteen otteluun tehot 1+1=2.

− Seppelin on nopeajalkainen duunari, joka on myös hyvä alivoimapelaaja. Hänestä voi kasvaa kauden mittaan kotiyleisön suosikkipelaaja, Laukkanen povaa.

Uusien sopimusten myötä Hokilla on kasassa 15 pelaajasopimusta.

» Lähetä palautetta toimitukselle