Hokille hyökkääjävahvistus Ketterästä - Iso-Mustajärvi suuntaa Kajaaniin

MESTIS / Uutinen
Iso-Mustajärvi on edustanut myös Kooveeta.
Kuva © Mikko Pylkkö mikko.pylkko@jatkoaika.com
Hokki vahvistaa keskushyökkääjäosastoaan viime kaudella sekä Mestiksessä että Suomi-sarjassa kiekkoilleella Tomi Iso-Mustajärvellä.

Tomi Iso-Mustajärvi aloitti viime kauden LeKissä, mutta siirtyi joulukuussa Ketterän riveihin. Mestiksessä 24-vuotias keskushyökkääjä ehti tehtailemaan 19 ottelussa tehot 7+8. Ketterässä hän viimeisteli 14 runkosarja- ja pudotuspelikamppailussa pisteet 8+15. Mestis-karsinnoissa hän oli imatralaisjoukkueen tehokkain pistemies iskemällä kahdeksassa ottelussa tehot 6+6.

− Iso-Mustajärvi on isokokoinen, fyysinen ja suoraviivainen keskushyökkääjä, joka pystyy pelaamaan sekä ylivoimaa että alivoimaa. Lisäksi hän on hyvä aloittaja, kuvaili Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen.

− Hän kehittyi viime kaudella Imatralla kiekollisessa pelissään ja oli karsintasarjassa Ketterän paras pistemies. Pelaajalla on kova halu nostaa pelaamisensa seuraavalle tasolle myös Mestiksessä tulevalla kaudella.

Tamperelaislähtöinen hyökkääjä on pelannut Mestiksessä viime kauden lisäksi myös kaudella 2014-15, jolloin pelejä LeKissä kertyi 21. Suomi-sarjassa hän on pelannut Ketterän lisäksi Kooveen paidassa.

» Lähetä palautetta toimitukselle