TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

Historian tekijä ja ympäri Suomen tuttu veskari Sportin maalivahdeiksi

LIIGA / Uutinen
Surkeasta kelistä huolimatta Mika Järvisellä oli hymy herkässä.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Vaasan Sport julkaisi viimeisimmässä lehdistötilaisuudessaan ensi kauden maalivahtiosastonsa. Alustavasti odotettu ykkösveskari allekirjoitti kahden vuoden sopimuksen ja kakkosmolari yhden.

Mika Järvinen saapui ensimmäisiin joukkueharjoituksiin puhkuen intoa ja optimistisuutta tulevaa kautta nähden.

− Ei ollut ensimmäinen kerta, kun neuvottelimme asiasta Sportin kanssa. Odotan todella innokkaana ensi kautta ja uskon, että hyvä tästä tulee. Kaupunkikaan ei ole entuudestaan tuttu, mutta olen kuullut Vaasasta pelkkää hyvää, Järvinen myhäilee.

EC Kassel Huskiesissa Järvisen matka päättyi pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle, mutta Järvisen reissu oli odotettua parempi.

− Eihän se Liigan veroinen tietenkään ole, mutta on sielläkin kovia joukkueita ja pelimiehiä. Opin pelillisesti paljon uutta sillä reissulla. Harmi vain, että matka loppui neljännesvälierään, ja vähän loukkaantumistakin oli.

Järvinen teki KalPan paidassa historiaa joulukuussa 2008 Rauman Lukkoa vastaan tekemällä ensimmäisenä maalivahtina Liigassa maalin.

Peliajasta kilpailemaan saapuu Hokin organisaatiosta useassa Liiga- ja Mestis-seurassa torjunut Timo Niemi. Tällä kaudella Mestiksen pronssia saanut veskari ei ole Järvisellekään tuntematon henkilö.

− Tuttu kaveri. Olemme pelanneet samassa porukassa. Hyvä jätkä, loistava veskari, kehuu Järvinen.

» Lähetä palautetta toimitukselle