Hirvonen palaa Ahmoihin, Juppo FPS:aan

MESTIS / Uutinen
Kauden kynnyksellä Ahmoista Forssan Palloseuraan siirtynyt puolustaja Tuomo Hirvonen palaa Hyvinkäälle. FPS teki Hirvosen siirrolla tilaa HPK:sta lainalle tulleelle Janne Jupolle, joka pelaa kauden loppuun Forssassa.

Hyvinkäälle palanneella 20-vuotiaalla Hirvosella oli alkukaudesta vaikeuksia päästä FPS:n kuuden pelaavan puolustajan joukkoon, ja Hirvonen olikin usein penkin päässä puremassa tuppea. Kauden edettyä Hirvonen on kuitenkin päässyt tositoimiin ja saanut peliaikaa suht mukavasti.

Eilen Ahmojen joukkueeseen liittyneen Hirvosen saldoksi FPS:ssä jäivät 34 ottelussa saadut viisi syöttöpistettä ja 59 rangaistusminuuttia. Tehotilastolukema on seitsemän pykälää pakkasen puolella.

Ahmoille kiekkovarman ja hyvin liikkuvan, mutta myös jäähyherkän Hirvosen paluu tietää lisää leveyttä viime peleissä loukkaantumisten takia harvalukuiseksi käyneeseen puolustajistoon.

HPK:sta Forssaan tullut Juppo on käynyt ennenkin FPS:ssa, joten Juppo ei varsinaisesti uusi mies vihreissä ole. Jupon pelaaminen on tosin vielä epävarmaa, sillä heikossa kunnossa olevan polven kuntoutus on vielä kesken, eikä miestä nähtäne tositoimissa ennen helmikuun puoltaväliä.

» Lähetä palautetta toimitukselle