HIFK:n sairastuvalla on tunkua

LIIGA / Uutinen
HIFK:n puolustaja Mikko Jokela joutuu olemaan ainakin puolentoista kuukauden ajan pois kaukaloista.
Kuva © Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/
HIFK:lla riittää loukkaantumishuolia. Joukkueen sairaslistalle lukeutuu kahdeksan pelaajaa.

Helsingin IFK:n sairastuvalla oleilevat Mikko Kurvinen, Mikko Jokela, Oscar Eklund, Juuso Salmi ja Roope Talaja. Edellä luetellut pelaajat ovat vähintään puolitoista kuukautta sivussa.

Näiden pelaajien lisäksi myös Tony Salmelainen, Thomas Nykopp ja Trevor Gillies ovat loukkaantuneina. Tämän kolmikon sairastilanne ei ole joko tarkentunut tai tilannetta tarkkaillaan päivä kerrallaan.   

Loukkaantumissumasta kärsivä HIFK ei ole kyennyt tällä kaudella vielä pelaamaan ainuttakaan ottelua parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan ja HIFK:n valmennusjohto on joutunut muuttelemaan IFK:n kokoonpanoa alituiseen. 

Keskiviikkoisessa pelissään Bluesia vastaan IFK menetti sairastuvalle kolme pelaajaa, kun puolustaja Mikko Jokela ja hyökkääjät Thomas Nykopp sekä Tony Salmelainen joutuivat jättämään pelin kesken loukkaantumisten vuoksi. 

Pahiten loukkaantumiset ovat raadelleet puolustusta, sillä kuudesta kärkipuolustajiksi suunnitelluista pelaajista kolme on tällä hetkellä loukkaantuneena. Puolustuksen miesvajetta on tuuraillut välillä Iiro Pakarinen.

HIFK:n valmennuksella piisaa työtä toimivien koostumusten rakentamisessa viikonlopun kahteen peliin.

- Nyt mietitään, mikä on seuraava permanentti, Summanen toteaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle