TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

HIFK:n ensi kauden runko rakentuu - kolme tärkeää jatkosopimusta

LIIGA / Uutinen
Teemu Eronen jatkaa ensi kaudellakin HIFK:n paidassa.
Kuva © Jaakko Stenroos - https://jaskan.kuvat.fi/
HIFK ilmoitti perjantai-iltana solmineensa kolme uutta jatkosopimusta. Jatkosopimuksen saivat Teemu Eronen, Joonas Rask ja Ryan O`Connor.

HIFK on solminut kolme uutta jatkosopimusta, puolustajien Teemu Erosen ja Ryan O`Connorin ja hyökkääjän Joonas Raskin kanssa. Erosen ja Raskin sopimukset ovat mallia 1+1. O`Connorin sopimus on yksivuotinen.

− Rask on kotiutunut ja sitoutunut IFK:hon. Kun katsoo hänen pelitaitojaan ja pelityyliään, niin sellaista joukkuetta ei tässä maassa olekaan, joka ei häntä haluaisi, HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen kommentoi Raskin jatkosopimusta.

− Vaikea löytää yhtä hyvää kiekollista puolustajaa kuin Eronen. Hän pelasi parhaan alkukautensa vuosiin ja hänellä oli vahva halu jatkaa täällä. O`Connor kypsyy koko ajan, uskon, että hän ottaa harppauksen pelaajana ensi kaudella, hän jatkoi.

Salmelaisen mukaan ensi kauden sopimustilanne on hyvä. Joukkue on melkein valmis, mutta muutamia palasia HIFK hakee vielä. Sopimuksia on 25 kappaletta.

Eronen kiekkoilee seurassa toista kauttaan, O`Connor siirtyi HIFK:hon vuosi sitten ja Rask pelaa HIFK:ssa neljättä kauttaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle