HIFK:lle tärkeitä jatkajia - Elkins jatkaa Helsingissä

LIIGA / Uutinen
Elkins aloittaa neljännen kautensa HIFK:ssa.
Kuva © Vesa Pöppönen www.facebook.com/VesaPhoto
HIFK kertoi tehneensä jatkosopimukset kahden puolustajan ja neljän hyökkääjän. Joukkueessa jatkavat muun muassa ruotsalaispuolustaja Daniel Grillfors sekä hyökkääjä Corey Elkins.

Puolustajista HIFK:ssa jatkavat Daniel Grillfors ja Miihkali Teppo. Grillforsin sopimus on yksivuotinen ja Tepon kaksivuotinen.

Grillfors iski päättyneellä kaudella helsinkiläisjoukkueessa 43 ottelussa tehot 3+14. Teppo puolestaan kirjautti 46 ottelussa tililleen kahdeksan syöttöpistettä.

Hyökkääjistä jatkosopimuksen tekivät Joonas Rask, Mika Partanen, Corey Elkins ja Jasse Ikonen. Sopimuksista Partasen sopimus on kaksivuotinen, muiden yksivuotiset.

Vahvana aloittajana tunnettu Elkins iski HIFK:ssa päättyneellä kaudella 58 ottelussa tehot 10+20. Partanen kokosi runkosarjassa 31, Ikonen 29 ja Rask 22 pistettä. 

− Joukkueeseen tulee enemmän vaihtuvuutta kuin vuosi sitten. On väistämätöntä, että muutama pelaaja jatkaa uraansa ulkomailla ja toisaalta olemme päättäneet olla jatkamatta muutamaa sopimusta. Tästä huolimatta toiminnassamme on edelleen jatkuvuutta, kuten joukkueen rungosta käy ilmi, kertoi HIFK:n urheilujohtaja Tom Nybondas.

− Kerromme lähiaikoina lisää joukkueen rakentamisesta ja uusista sopimuksista. Meillä on kovat piipussa tulevallakin kaudella.

» Lähetä palautetta toimitukselle