HIFK pelaa sinisillä pelipaidoilla ulkoilmaottelussa Kärppiä vastaan

LIIGA / Uutinen
HIFK:n pelipaita on tunnetusti väriltään punainen, mutta se muuttuu ulkoilmaottelua varten.
HIFK julkisti keskiviikkona pelipaitansa Oulun Kärppiä vastaan pelattavaan ulkoilmaotteluun. Paidan väri on sininen, jolla kunnioitetaan Suomen satavuotista itsenäisyyttä.

Joulukuussa pelattavassa Helsinki Ice Challenge- ulkoilmaottelussa HIFK pelaa ensimmäistä kertaa historiassaan pääsarjaottelun sinisessä pelipaidassa, kerrotaan tiedotteessa. HIFK kohtaa 5.12 Kaisaniemen kentällä Oulun Kärpät. 

− Sininen on Suomen, Stadin ja IFK:n vaakunan väri. Haluamme kunnioittaa sinisellä pelipaidalla Suomen satavuotista itsenäisyyttä, kertoo tiedotteessa Oy HIFK-Hockey Ab:n toimitusjohtaja Jukka Valtanen.

− Tulossa on upea ilta, kun koko IFK-yhteisö kokoontuu Stadin taivaan alle juhlistamaan seuran 120-vuotista historiaa ja Suomen satavuotista itsenäisyyttä. Aiemmin pelaamissamme ulkoilmaotteluissa olympiastadionilla ja Tampereen Sorsapuistossa on ollut mahtava tunnelma, Valtanen toteaa tiedotteessa.

Tiedotteessa mainitaan myös, että Haloo Helsinki! esiintyy ennen itse ottelua. Yhtye esiintyy juhlaottelussa joukkueiden alkulämmittelyn jälkeen.

» Lähetä palautetta toimitukselle