HIFK muuttaa ulkoilmaottelun järjestelyjä - Taustalla Jokerien vaikeudet

LIIGA / Uutinen
Lauantain ulkoilmaottelussa osa katsojista eivät päässeet ensimmäisen erän aikana katsomoihin.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
HIFK reagoi heti ulkoilmaottelun järjestelyihin, ettei samat ongelmat jatkuisi, mitkä Jokerit kohtasi lauantaina omassa ulkoilmaottelussaan.

HIFK kertoo seuran tiedotteessa, että opastajien määrää lisätään ja yleisökapasiteetti laskee 16000:een tiistain ulkoilmaotteluun Kärppiä vastaan. 

Päätöksen taustalla on lauantain Jokerien ja Pietarin SKA:n ulkoilmaottelun vaikeudet. Tuolloin osa katsojista eivät päässeet ensimmäisen erän aikana katsomoihin.

HIFK:n tiedotteessa mainitaan, että jokaisessa katsomolohkossa on järjestysmiehen lisäksi kaksi henkilöä ohjaamassa yleisöä paikoilleen niin, että katsomot täytetään tasaisesti ja kaikki pääsevät lehtereille ennen ottelun alkua.

− Lauantain ottelun tapahtumien seurauksena tulimme siihen tulokseen, että kapasiteetin pienentäminen on välttämätöntä. Me haluamme varmistaa, että juhlaottelun järjestelyt sujuvat ja pääsemme pitämään seuran kannattajien kanssa onnistuneet IFK:n 120-vuotisbileet, kommentoi Oy HIFK-Hockey Ab:n toimitusjohtaja Jukka Valtanen tiedotteessa.

HIFK ja Kärpät kohtaavat tiistainan 5.12 Kaisaniemessä, Helsingissä ulkoilmaottelussa.

» Lähetä palautetta toimitukselle