TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

HIFK julkaisi nipun jatkosopimuksia

LIIGA / Uutinen
Helsingin IFK:n SM-liiga -miehistöön ei ole tulossa suuria muutoksia seuraavaksi kaudeksi. Joukkue julkaisi 11 jatkosopimusta ja reilun parinkymmenen sopimuksen myötä joukkueen rakentaminen on lähes päätöksessään.

Suurimmat nimet IFK:ssa jatkavien pelaajien listassa ovat pudotuspeleissä hyvin esiintynyt Jan Lundell, puolustaja Pasi Saarinen ja kevätkauden yhdessä pelannut hyökkäysketju Turo Järvinen, Kim Hirschovits ja Joonas Vihko.

Joukkueessa jatkavat myös puolustajat Mikko Turunen, Ville Varakas ja Mikko Kurvinen sekä hyökkääjät Jermu Porthen, Mikko Laine ja Lennart Petrell. Kaikki julkaistut jatkosopimukset ovat kaksivuotisia lukuunottamatta Laineen ja Varakkaan yksivuotisia sopimusta.

Kauden päätyttyä IFK:n valmentaja Hannu Aravirta ilmoitti joukkueen olevan halukas jatkamaan nykyisten pelaajien kanssa. Näin onkin käymässä sillä joukkueessa ovat jatkamassa kaikki pelaajat paitsi SaiPaan siirtynyt Ville Viitaluoma, Lubomir Hurtaj ja mahdollisesti vielä ilman sopimusta oleva Arttu Luttinen.

» Lähetä palautetta toimitukselle