BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

HIFK ja Sport vaihtokaupoilla

LIIGA / Uutinen
Matt Generous tuo fyysisyyttä HIFK-puolustukseen.
Kuva © Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/
Sport ja HIFK tekivät vaihtokaupat, jossa Matt Generous siirtyy pääkaupunkiin ja Vaasaan matkaavat hyökkääjä Toni Leinonen sekä puolustaja Juha Tarkkanen.

Sportin riveissä 45 liigaottelua tahkonnut Matt Generous siirtyy vankistamaan HIFK:n puolustusta. Tehopisteitä amerikkalaiselle ehti kertyä 1+3 ja jäähyaitiossa mies viihtyi 81 minuuttia

− Päätökseen vaikutti se, että Generous ei tule jatkamaan Vaasassa ensi kaudella ja oli itse halukas siirtymään pois jo tässä vaiheessa, taustoitti Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä.

Generousin sopimus kattaa kuluvan sesongin lisäksi myös kauden 2015-16.

Vaihdossa Sportin vahvuuteen liittyvät hyökkääjä Toni Leinonen ja puolustaja Juha Tarkkanen. Leinonen on esiintynyt HIFK:n paidassa 16 ottelussa ilman tehopisteitä. Mestiksen K-Vantaassa 23-vuotias laituri on iskenyt 15 ottelussa tehot 7+5.

Tarkkanen on pukenut tällä kaudella Liiagassa päälleen sekä HIFK:n että KalPan paidan. Yhteensä kymmenessä ottelussa on 21-vuotias puolustaja on kerännyt neljä syöttöpistettä. Myös Tarkkasen kausi on sujunut osittain Vantaalla. 28 Mestis-ottelussa ehti syntyä yhteispisteet 5+11. 

− Tulevat pelaajat ovat minulle tuttuja ja olen erittäin tyytyväinen että saatiin kaverit tänne. He sopivat joukkueeseemme täydellisesti sekä ikänsä että pelityylinsä johdosta. He ovat juuri sellaisia pelaajia, joita Sport etsii tulevaisuutta ajatellen, kommentoi Sportin päävalmentaja Tomek Valtonen tuoreita hankintoja.

» Lähetä palautetta toimitukselle