HIFK ei jättänyt Vantaalle ketään

MESTIS / Uutinen
Jokereiden maalivahti Frans Tuohimaa, puolustaja Tommi Kivistö sekä hyökkääjät Alexander Ruuttu ja Eetu Koski edustavat Kiekko-Vantaata sen kauden loppuun asti. HIFK sen sijaan tyhjensi Vantaan omista pelaajistaan kokonaan.

Tuohimaa, Kivistö, Ruuttu ja Koski edustavat Kiekko-Vantaata, kunnes vantaalaisten kausi päättyy. Tämän jälkeen he ovat nykyisen siirtokäytännön mukaisesti edustuskelpoisia vielä Jokereiden riveissä.

Kauden aikana Vantaalla on esiintynyt myös useita HIFK:n nuoria pelaajia, mutta HIFK ei silti hyödyntänyt vuonna 1991 tai sen jälkeen syntyneille suunnattua sääntöä, vaan veti kaikki nuorukaisensa pois Kiekko-Vantaan riveistä.

Vantaan kokoonpanoon jäi siirtorajan jälkeen vain viisi puolustajaa. Kivistön lisäksi pakkikalustoon kuuluvat omat sopimuspelaajat Ville Peltosuo, Saku Salmela, Roy Pihlström ja Lari Arima. Vantaalaiset voivat täydentää alakertaansa vielä Suomi-sarjan yhteistyöseura KJT TuusKin pelaajilla.

Ottelukohtaisella sopimuksella Vantaalla hyökännyt Marko Tuomainen jatkaa seurassa myös siirtorajan jälkeen.

Joukkueen maalivahtikaksikon täydentää jokerilaina Tuohimaan parina oma juniori Toni Tammi. Aiempi oma sopimusvahti Jani Kautto on loppukauden sivussa loukkaantumisen takia.


Frans Tuohimaa vahvistaa lohipaitojen maalivahtiosastoa.

» Lähetä palautetta toimitukselle