TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Hietamäki titaanipakistoon

MESTIS / Uutinen
Viime kauden Jokipojissa pelannut Juhamatti Hietamäki siirtyy alkavaksi kaudeksi Titaanien riveihin. Puolustaja esiintyy kotkalaisväreissä ensimmäistä kertaa jo tiistai-illan harjoitusottelussa.

Seinäjokelaislähtöinen Hietamäki tehoili viime kaudella 44 runkosarjaottelussa tehopisteet 3+7. Suureen kiekolliseen rooliin 23-vuotias puolustaja ei Joensuussa noussut, mutta Titaaneissa vastuuta saattaa olla luvassa enemmän.

– Hietamäki on nuori, mutta varsin kokenut kaveri, joka menee aivan varmasti vielä urallaan eteenpäin. Mies on päässyt SM-liigassa ja Mestiksessä pelaamaan jo suhteellisen paljon pelejä, mutta läpimurtoa ei vielä ole nähty. Uskonkin, että se nähdään ensi kaudella täällä Kotkassa, povaa Titaaneiden päävalmentaja Jari Blomberg.

Liigaa Hietamäki on pelannut 34 ottelun verran Ässissä. Mestis-kokemusta miehellä on Jokipoikien lisäksi FPS:n ja TuTon riveistä.

– Olen erittäin tyytyväinen, että saimme Hietamäen riveihimme. Viime kaudella mies pelasi joulutaukoon asti Jokipoikien ykköspakkiparissa, joten odotan hänen vahvistavan pakistoamme tulevalla kaudella, jatkaa Blomberg.

Hietamäen hankinnan jälkeen Titaanit etsii riveihinsä vielä yhtä puolustajaa ja ykkössentteriä.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös