TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Hetényi, Tuohimaa ja Ben-Amor jatkavat Jokereissa

LIIGA / Uutinen
Maalivahdit Zoltán Hetényi ja Frans Tuohimaa sekä laitahyökkääjä Semir Ben-Amor jatkavat Helsingin Jokereiden liigajoukkueessa. Samalla seura solmi liigasopimukset kahden junioripelaajansa kanssa.

Helsingin Jokerit täydensi liigajoukkueensa maalivahtiosaston, kun se solmi ensi kauden kattavat jatkosopimukset Zoltán Hetényin ja Frans Tuohimaan kanssa. Kaksikko kamppailee tulevallakin kaudella kakkosvahdin paikasta Eero Kilpeläisen takana.

– Sekä Tuohimaa että Hetenyi kehittyivät viime kaudella ja osoittivat, että pystyvät kantamaan vastuuta SM-liigassa, kommentoi toimitusjohtaja Jarmo Kekäläinen seuran verkkosivuilla.

– Kiekko-Vantaan kanssa tehtävän yhteistyön ansiosta molemmille riittää varmasti peliaikaa myös ensi kaudella, Kekäläinen näkee.

Jatkoa jokeripestilleen sai myös Semir Ben-Amor. Romuluinen laitahyökkääjä oli koko menneen kauden sivussa nivusvamman vuoksi. Ben-Amorinkin sopimus päättyy keväällä 2013.

Viime kauden A-junioreista liigasopimukset solmivat puolustaja Otso Rantakari ja hyökkääjä Jere Karjalainen. Rantakarin sopimus on kaksi-, Karjalaisen yksivuotinen.


Frans Tuohimaa kuluttanee jatkossakin Jokerien vaihtopenkkiä.

» Lähetä palautetta toimitukselle