TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Hermes vahvistuu Bazevicsilla

MESTIS / Uutinen
Bazevics pelaa jatkossa Kokkolassa.
Kuva © Antti Varonen
Kokkolan Hermes on kiinnittänyt takalinjoilleen latvialaispuolustaja Kristaps Bazevicsin.

Kristaps Bazevics vahvistaa loppukauden ajan Hermeksen puolustusta. 21-vuotias puolustaja teki kesällä sopimuksen TUTOn kanssa, mutta se purettiin alkusyksystä yhteisymmärryksessä. Sopimuksen purun hän siirtyi Latvian pääsarjan Zemgalen riveihin, jossa ehti pelaamaan kaksi ottelua.

− Bazevics tuo laajuutta ja vaihtoehtoja kokoonpanoomme. Viime kauden teholukema +37 Nuorten Liigasta kertoo, että Bazevics oli pelin ytimessä kun katsotaan puolustajan toimenkuvaa, totesi Hermeksen urheilujohtaja Pasi Tuukkanen.

Bazevicsin sopimuksen lisäksi kokkolalaisseura tiedotti slovakkivahti Denis Godlan tehneen loppukauden mittaisen sopimuksen seuran kanssa. 20-vuotiaalla Godlalla on neljän ottelun kokemus KHL-peleistäkin Slovan Bratislavan riveistä.

− Lähtöajatus oli jo huhtikuussa se että haluamme vahvan maalivahtikaksikon Kokkolaan, koska pelaamme kuitenkin vaativassa sarjassa vähintään 50 ottelua. Nyt Godlan tulon myötä kaksikkomme on kilpailukykyinen, Tuukkanen arvioi.

− Mestis on laadukas jääkiekkosarja ja se tiedetään myös muualla maailmassa. Godla tulee Kokkolaan harjoittelemaan ja kehittymään maalivahtina.

» Lähetä palautetta toimitukselle