Hermes vahvisti hyökkäyskalustoaan - Korkiakoski siirtyy Kokkolaan

MESTIS / Uutinen
Korkiakosken pelit jatkuvat Hermeksessä.
Kuva © Jarno Hietanen
Kokkolan Hermes teki jatkosopimuksen hyökkääjä Jesse Huhtalan kanssa. Uusina kasvoina kokkolalaisryhmään liittyvät Markus Korkiakoski ja Sampo Paulaharju.

Markus Korkiakoski kiekkoili kolme edelliskautta Hokin riveissä. 25-vuotias keskushyökkääjä iski päättyneellä kaudella 42 runkosarjaottelussa tehot 9+18. Mestis-karsinnoissa hän tehtaili kahdeksassa ottelussa 12 tehopistettä. Hän on edustanut Mestiksessä myös LeKiä.

− Markus Korkiakoski on hyvä kahden suunnan keskushyökkääjä, jolta löytyy potentiaali nousta myös tehojen puolesta paremmin esiin Mestiksessä. Viime vuosi oli haastava Kajaanissa ja pelaajalla on kova halu ottaa uusi startti uralleen Kokkolassa, totesi Hermeksen urheilujohtaja Pasi Tuukkanen.

Toinen uusi nimi kokkolaisryhmään on Jokereiden A-nuorista joukkueeseen siirtyvä Sampo Paulaharju. 21-vuotias hyökkääjä toimi päättyneellä kaudella joukkueensa kapteenina ja viimeisteli 48 ottelussa tehot 15+14. 

− Sampo Paulaharju on mielenkiintoinen pelaaja A-nuorten liigasta. Jokereissa toissa kaudella 25 maalia oli osoitus siitä että taito on olemassa tehdä maaleja, mutta myös kokonaisvaltaisesti Sampo on valmis miesten peleihin. Kova halu edetä uralla eteenpäin ja on monikäyttöinen pelaaja, Tuukkanen kuvaili.

Yksivuotisen jatkosopimuksen Hermeksen kanssa teki hyökkääjä Jesse Huhtala. Päättyneellä kaudella 23-vuotias laitahyökkääjä kokosi 50 ottelussa tehot 13+13. Pudotuspeleissä hän pelasi kuusi ottelua ilman tehopisteitä.

− Jesse Huhtalassa on potentiaali nousta uudelle tasolle Mestiksessä. Viime kausi oli hieno, kun otetaan huomioon että Jesse pelasi edellisen vuoden alemmalla sarjatasolla. Uskomme että hän on yksi niistä jotka ottaa seuraavan stepin urallaan ja nousee joukkueessa isompaan rooliin, ennakoi Tuukkanen.

» Lähetä palautetta toimitukselle