Hermes saa vanhan kapteeninsa takaisin - Jussi Nättinen palaa Kokkolaan

MESTIS / Uutinen
Nättinen pelasi viime kaudella Liiga-pelejäkin.
Kokkolan Hermes saa hyökkäykseensä kovan paluumuuttajan, kun viime kaudella kolmessa eri seurassa pelannut Jussi Nättinen palaa joukkueeseen vuoden tauon jälkeen.

Jussi Nättinen teki Hermeksen kanssa ensi kauden kattavan sopimuksen. Nättinen on edustanut kokkolalaisryhmää aiemmin kausina 2015-17 ja toimi silloin myös joukkueen kapteenina.

Päättyneen kauden 30-vuotias keskushyökkääjä aloitti Saksan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla Starbulls Rosenheimissa, josta siirtyi helmikuussa JYPiin. JYPissä Nättinen pelasi seitsemän ottelua ilman tehoja. Hän esiintyi myös kahdessa Mestis-ottelussa KeuPan paidassa.

− Nättinen tuo huiman määrän kokemusta ja johtajuutta niin kaukaloon kuin koppiinkin. Tärkeä palanen keskushyökkääjäosastolle ja jonka ympärille pystytään rakentamaan kova kärkiketju, totesi Hermeksen päävalmentaja Janne Tuunanen.

− Hienoa saada Nättinen takaisin Hermekseen. Pelaaja tuntee organisaation ja toisinpäin. Nättisellä on vielä kovat tavoitteet urallaan ja tässä kohtaa molemmat osapuolet näkivät mahdollisuuden sille että paluu oli mahdollinen, Hermeksen urheilutoimenjohtaja Pasi Tuukkanen kertoi.

Kokkolalaisjoukkue teki jo aiemmin sopimukset puolustaja Nico Joen sekä hyökkääjä Jesper Ahlgrenin kanssa. Kaksikko kiekkoili viime kaudella Suomi-sarjaa JHT:n paidassa. Kolme ottelua Hermeksessäkin lainalla pelannut Joki iski kalajokelaisryhmässä 29 ottelussa tehot 7+10. 23-vuotias Ahlgren tehtaili 29 ottelussa 30 tehopistettä.

Molempien pelaajien sopimukset ovat kaksivuotisia.

− Hienoa saada juuri nämä pelaajat Kokkolaan. Molemmat ovat viimeisen päälle tavoitteellisia ja urheilullisia kavereita jotka ovat valmiita ottamaan haasteen vastaan. Kahden vuoden sopimukset antavat mahdollisuuden molemmille tehdä työtä suunnitelmallisesti pidemmällä aikavälillä, Tuukkanen kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle