TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Hermeksessä tehoillut Kangas vahvistamaan RoKia - "Tavoitteenani on kasvaa liigapelaajaksi"

MESTIS / Uutinen
Kangas tehoili viime kaudella Hermes-paidassa.
Kuva © Emil Hansson www.HanssonsPhoto.net
Kärpissä koeajalla ollut, mutta ilman sopimusta jäänyt Kristian Kangas siirtyy yksivuotisella sopimuksella Mestis-joukkue RoKin riveihin.

Kristian Kangas ehti alkukauden aikana esiintymään Kärppien riveissä kolmessa Liiga-ottelussa. Näissä kamppailuissa 24-vuotias hyökkääjä jäi vaille tehopisteitä.

Viime kauden oululaislähtöinen Kangas kiekkoili Hermeksessä. Hän oli kokkolalaisjoukkueen toiseksi tehokkain pistemies iskemällä 48 ottelussa tehot 17+24. Pudotuspeleissä hyökkääjä kartutti pistetiliään kuudessa pelissä yhdeksällä tehopisteellä.

− Hyvillä fiiliksillä tulen Rovaniemelle. Joukkueessa on tuttuja äijiä ja entuudestaan tuttu valmentaja. Tavoitteenani on auttaa joukkuetta omilla avuilla, ratkoa pelejä, ottaa askelia eteenpäin pelaajana ja kasvaa liigapelaajaksi. Tavoitteeni ovat korkealla jääkiekon parissa, Kangas kertoi.

Kangas on edustanut Mestiksessä Hermeksen lisäksi aiemmin myös Peliittoja ja SaPKoa. RoKin päävalmentaja Petri Karjalainen on hänelle myös entuudestaan tuttu, sillä Karjalainen valmensi Peliittoja kaudella 2013-14, jolloin Kangas pelasi heinolalaisjoukkueessa.

− Saatiin joukkueeseen Kangaksen myötä hyökkäystehoa ja ratkaisupotentiaalia. Rightin puolen pelaajana tuo hän runsaasti lisävaihtoehtoja erikoistilannepelaamiseen, kuvaili Karjalainen.

− Hän oli viime kaudella tehokas pelaaja Mestiksessä ja on alkukauden taistellut liiga-minuuteista Oulun Kärpissä. Toivottavasti pystytään viemään niitä pelillisiä osa-alueita eteenpäin, joista liigapaikan ottaminen jäi tällä kertaa kiinni. Erittäin tyytyväisiä olemme että saatiin hänet RoKin paitaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle