JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Hermeksessä ovet käyvät ulospäin - kolme pelaajaa jättää joukkueen

MESTIS / Uutinen
Hermes menettää kaksi puolustajaa ja hyökkääjän.
Kuva © Antti Varonen
Kokkolan Hermes tiedotti, että Edmunds Augstkalns, Matti Kivisilta ja Topi Malkamäki eivät jatka joukkueen vahvuudessa.

KHL-pelejäkin vyölleen saanut puolustaja Edmunds Augstkalns ei jatka Hermeksen riveissä. 21-vuotiaalla puolustajalla oli sopimuksessaan koeaika, eikä seura tarjonnut sen päätteeksi sopimusta.

− Mielenkiintoinen pelaaja ja hyvät ennakkotiedotkin saatiin pelaajasta. KHL- joukkueen mukana viime kaudella ja MHL:ssa hyvä kausi. Ei vain riittänyt luistelu meidän vaatimuksiin, eikä olisi ollut meillä odotetun roolin pelaaja, kommentoi Hermeksen urheilujohtaja Pasi Tuukkanen.

Hermeksen oma kasvatti Topi Malkamäki jättää kiekkoilun ainakin toistaiseksi ja keskittyy opiskeluihinsa.

− Topi oli miettinyt asiaa pitkään ja ensimmäisen koulupäivän jälkeen oli päättänyt että keskittyy nyt vain opintoihinsa. Harmi seuran kannalta, sillä tavoitteena on nostaa lähitulevaisuudessa Pohjanmaan omavaraisuusastetta myös pelaavassa kokoonpanossa ja Topi hyvänä kiekollisena puolustajana olisi ollut yksi mahdollisuus tulevina kausina, Tuukkanen harmitteli.

Koeajalla joukkueessa ollut hyökkääjä Matti Kivisilta purki sopimuksensa oma-aloitteisesti.

− Kivisillan ajatus omasta roolista ei vastannut meidän ajatusta ja näin ollen päätös oli helppo. Muuten olimme tyytyväisiä pelaajan työmoraaliin ja esityksiin omassa roolissaan kuukauden aikana, totesi Tuukkanen.

 

» Lähetä palautetta toimitukselle