Hermeksen maalivahtikaksikko julki - Jukuri vaihtaa Joensuun Kokkolaan

MESTIS / Uutinen
Jukuri torjuu ensi kaudella Hermeksen maalinsuulla.
Kokkolan Hermes on tehnyt yksivuotiset sopimukset Samuel Jukurin ja Leevi Laakson kanssa.

Samuel Jukuri siirtyy kokkolalaisryhmään Jokipojista, jossa pelasi kaksi edelliskautta. Päättyneellä kaudella 20-vuotias torjuja pelasi joensuulaisryhmässä 30 ottelua torjuntaprosentilla 91,6. Viime kaudella hän oli voittamassa Jokipoikien kanssa Mestis-pronssia.

Hermeksen toisena maalivahtina tulevalla kaudella toimii 18-vuotias Leevi Laakso, joka torjui kaksi viime kautta Sportin A-nuorissa. Päättyneellä kaudella Laakso esiintyi vaasalaisryhmän maalilla 33 ottelussa ja hänen torjuntaprosentikseen muodostui 89,7. Kevätkaudella hän pelasi myös kahdeksan ottelua Hermeksen paidassa.

− Molemmilla maalivahdeilla on kokemusta Mestiksestä ja he tietävät sarjan vaatimustason. Kun tavoitteena on pelata Mestiksen mitaleista, niin se tarkoittaa + 60 peliä talven aikana ja siihen tarvitaan kaksi hyvää maalivahtia, jotka Hermeksellä nyt on, totesi Hermeksen urheilujohtaja Pasi Tuukkanen.

Kokkolalaisjoukkue tiedotti myös, että se ei käytä Jesse Koskelon, Viljami Wacklinin ja Jesperi Viikilän sopimuksissa olleita optiota. 

» Lähetä palautetta toimitukselle