Hermeksen keskushyökkääjäosastolle vahvistusta - Virtanen jatkaa, Kaarlela uutena mukaan

MESTIS / Uutinen
Virtanen jatkaa Kokkolassa.
Kokkolan Hermes on tehnyt jatkosopimuksen hyökkääjä Mikko Virtasen kanssa. Joukkue saa myös uutta väriä hyökkäykseensä, kun Matti Kaarlela siirtyy Kokkolaan.

Matti Kaarlela pelasi kaksi edelliskautta kasvattajaseurassaan Hokissa. 22-vuotias keskushyökkääjä tehtaili runkosarjassa 47 ottelussa tehot 3+7 ja kahdeksassa karsintaottelussa pisteet 1+2. Hänen sopimuksensa on 1+1-vuotinen.

− Kaarlela pelasi Hokissa uransa parhaan kauden vaikka joukkueen kausi oli vaikea. Matti on kehiyskelpoinen pelaaja, joka on vasta uransa alussa miesten peleissä. Tulee olemaan ensi kaudella tärkeä palanen keskushyökkääjäosastolla, kuvaili Hermeksen urheilujohtaja Pasi Tuukkanen.

Hermes teki lisäksi jatkosopimuksen Mikko Virtasen kanssa. Päättyneellä kaudella 25-vuotias keskushyökkääjä iski 47 runkosarjakamppailussa tehot 13+23. Pudotuspeleissä hän kartutti pistetiliään kuudessa ottelussa kolmella syöttöpisteellä.

− Virtanen teki viime kaudella 36 pistettä sekä pelasi paljon erikoistilanteita. Oli monella tapaa tärkeä pelaaja joukkueelle ja olemme iloisia että saadaan jatkaa yhteistyötä, Tuukkanen totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle