Hermekselle yhteistyösopimus Suomi-sarjaan

MESTIS / Uutinen
Kokkolassa tehdään jatkossa yhteistyötä myös JHT:n kanssa.
Kuva © Mika Kanerva
Kokkolan Hermes on solminut yhteistyösopimuksen Suomi-sarjajoukkue JHT:n kanssa. Seura tiedotti myös kahden pelaajan sopimuksien purusta.

Hermes ja JHT ovat solmineet yksivuotisen yhteistyösopimuksen. Sopimuksen tarkoituksena on kehittää pelaajapolkua Pohjanmaan jääkiekkoseurojen välillä.

− Pohjanmaan pelaajapolku on erittäin tärkeä juttu, ajatellen jatkuvuutta ja tervettä kilpailukykyä. Nyt meiltä löytyy yhteistyöseurojen kautta täydellinen pelaajapolku, Hermeksen urheilujohtaja Pasi Tuukkanen kertoi.

− A-nuorten Mestiksestä hyppy suoraan miesten Mestiksen mukaan ei vältämättä onnistu, mutta nyt yhteistyön kautta on mahdollisuus pelata ensin Suomi-sarjassa. Lisäksi Kalajoen seudun nuorilla pelaajilla on nyt mahdollisuus pelata Nuorten Mestistä Hermeksessä, hän jatkoi.

Kokkolalaisjoukkue kertoi myös, että Edgars Cgojevsin ja Otto Mildin pelaajasopimukset on purettu. Cgojevs ehti pelaamaan joukkueessa kaksi harjoitusottelua, mutta viime kaudella kaksivuotisen sopimuksen joukkueeseen tehneelle Mildille ei pelejä kertynyt.

− Cgojevs ja Augstkalns ovat koeajalla Kokkolassa ja katsoimme valmennuksen kanssa jo tässä vaiheessa, että Cgojevsin tilannenopeus ja kovuus eivät riitä Mestiksen vaatimuksiin. Augstkalns esiintyi JYP-Akatemia ottelussa lupaavasti ja hänen koeaikansa jatkuu kuun loppuun, Tuukkanen totesi.

− Mildin kanssa tehtiin viime vuonna kaksivuotinen sopimus ja suunnitelma, mutta asiat eivät menneet suunnitelman mukaan ja jouduttiin tilanteeseen että sopimus oli purettava.

Hermeksellä on tällä hetkellä sopimukset 23 pelaajan kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle