TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

Hermekselle vahvistusta maalille ja hyökkäykseen

MESTIS / Uutinen
Appelgren vaihtaa Kouvolan Kokkolaan.
Kuva © Timo Savela
Kokkolan Hermes kertoi tehneensä kolme pelaajasopimusta. Maalivahtiosasto täydentyy Tuomas Saarelalla ja hyökkäykseen uusina kasvoina liittyvät Niklas Appelgren sekä Matti Kivisilta.

KooKoosta Hermekseen siirtyvän Niklas Appelgrenin sopimus on yksivuotinen. Kouvolalaislähtöinen hyökkääjä kokosi viime kaudella Mestiksessä 62 ottelussa tehot 6+9. 24-vuotias peluri on koko urallaan pelannut 109 Mestis-ottelua.

− Appelgren murtautui viime vuonna KooKoon kivikovaan nippuun ja kantoi isoa vastuuta alivoimalla. Tulee hakemaan lisää vastuuta Kokkolaan ja ottamaan seuraavaa steppiä, niin fyysisesti kuin pelillisestikin, kokkolalaiskäskijä Antti Karhula kommentoi.

Appelgrenin lisäksi kokkolalaisjoukkue vahvisti hyökkäystään Suomi-sarjajoukkue JHT:sta siirtyvällä Matti Kivisillalla. 24-vuotias hyökkääjä oli viime kaudella kalajokelaisjoukkueen paras pistemies tehoin 15+18. Myös Kivisillan sopimus on yksivuotinen, mutta siihen sisältyy kuukauden mittainen koeaika.

− Kivisilta on mielenkiintoinen tuttavuus Suomi-sarjasta. Isokokoinen voimalaituri, päästään näkemään elokuun aikana miten sarjatason vaihto onnistuu, Karhula kertoi.

Maalivahtiosastolleen Hermes kiinnitti 21-vuotiaan Tuomas Saarelan. Viime kaudella Saarela edusti Suomi-sarjajoukkue RoKia, jossa hän pelasi 29 ottelua torjuntaprosentilla 92,6. Hänellä on aiempaa kokemusta Mestiksestä 10 ottelun verran Vaasan Sportin paidasta.

− Saarela täydentää meidän maalivahtiduon ja näin ollen saadaan hyvää kilpailua aikaiseksi. Kaksi eri tyylin maalivahtia, joilla on molemmilla kova halu kehittyä ja mennä eteenpäin urallaan. Hyvillä mielin olen meidän kaksikosta, totesi Karhula.

» Lähetä palautetta toimitukselle