Hermekselle vahvistuksia puolustukseen - tehopuolustaja Ikonen jatkaa

MESTIS / Uutinen
Ikonen jatkaa Hermes-paidassa.
Kuva © Emil Hansson Emil.Hansson@jatkoaika.com
Hermes teki tärkeän jatkosopimuksen, kun puolustaja Ossi Ikonen jatkaa kokkolalaisjoukkueessa. Joukkue saa takalinjoilleen myös uutena nimenä nuoren Joel Ojalan.

Tehokkaan kauden Hermeksessä pelannut puolustaja Ossi Ikonen jatkaa joukkueessa myös ensi kaudella. 26-vuotias puolustaja iski 47 ottelussa tehot 6+29 ja oli Mestiksen kolmanneksi tehokkain puolustaja Jukureiden Marko Kauppisen ja Teemu Suhosen jälkeen. Ikonen on pelannut urallaan Mestistä myös JYP-Akatemiassa sekä KooKoossa ja hänellä on tililllään myös viisi Liiga-ottelua JYPistä.

− Jatkosopimuksesta todella hyvä fiilis, että viime kauden hyvä yhteistyö saa jatkoa. Viihdyin Kokkolassa viime kauden oikeen hyvin ja iso asia oli, että Hermeksessä asiat hoidettiin viime kaudella todella hyvin, sekä joukkueella ja seuralla on tavoitteet menestyä, jonka takia Hermes oli ykkösvaihtoehto, Ikonen kertoi.

− Ossi Ikosen jatko Kokkolassa on osoitus siitä että olemme oikealla tiellä, sillä moni muukin seura oli kiinnostunut Ikosesta, eikä ihme sillä Jukureiden puolustajien lähdettyä Liigaan on Ikonen sarjan tehokkain puolustaja, joka jatkaa Mestiksessä myös tulevalla kaudella, Hermeksen urheilujohtaja Pasi Tuukkanen totesi.

Ikosen lisäksi kokkolalaisjoukkue kiinnitti takalinjoilleen 19-vuotiaan Joel Ojalan. Puolustaja on pelannut viime kaudet Jokereiden juniorijoukkueissa ja päättyneellä kaudella hän kokosi Nuorten SM-Liigassa 46 ottelussa tehot 0+14. Ojala on esiintynyt myös Suomen alle 16- ja 17-vuotiaiden maajoukkueessa.

− Ojala on potentiaalinen tulevaisuuden peluri joka tulee Kokkolaan harjoittelemaan ja haastamaan edelliskauden kovaa viisikkoa vastuusta ja peliajasta. Ikosen ja Ojalan sopimukset ovat hyvä sekoitus jatkuvuutta ja tulevaisuutta Hermeksessä, Tuukkanen summasi.

» Lähetä palautetta toimitukselle