Hermekselle slovakkivahti Suomi-sarjasta - Paavilainen jatkaa hyökkäyksessä

MESTIS / Uutinen
Paavilaisen pelit Kokkolassa jatkuvat.
Kuva © Timo Savela
Hermes on tehnyt sopimuksen maalivahti Juraj Hollyn kanssa. Lisäksi hyökkääjä Antti Paavilainen kirjoitti nimensä jatkosopimukseen.

Juraj Holly siirtyy Hermekseen Kalajoen JHT:sta. 25-vuotias slovakkivahti torjui Suomi-sarjan runkosarjassa 28 ottelua torjuntaprosentilla 91,3. Pudotuspeleissä viiden ottelun torjuntaprosentti oli huikea 96,1.

Isokokoinen (193 cm/ 91 kg) Holly on pelannut urallaan aiemmin lähinnä Tšekin ja Slovakian alasarjoissa. Hollyllä on kokemusta myös Pohjois-Amerikan WHL-juniorisarjasta ja hän on edustanut kotimaataan alle 18- ja 20-vuotiaiden MM-kisoissa.

− Juraj Holly pelasi erinomaisen kauden JHT:ssa, on isokokoinen ja kovan potentiaalin omaava maalivahti. Tulee haastamaan Mikael Edelmannia kilpailuun peliajasta ja on erittäin motivoitunut ja tavoitteellinen urheilija, kuvaili Hermeksen urheilujohtaja Pasi Tuukkanen.

Hollyn sopimuksen lisäksi Hermes tiedotti tehneensä jatkosopimuksen hyökkääjä Antti Paavilaisen kanssa. Päättyneellä kaudella 22-vuotias hyökkääjä iski 41 ottelussa tehot 6+4 ja pelasi neljä pudotuspeliottelua tehoitta.

− Antti Paavilaisen jatko Kokkolassa on hyvä juttu, koska uskomme Antin nostavan tasoa edelleen pykälällä ylöspäin. Potentiaalia löytyy nousta Mestiksessä tulosyksikköön ja sitä tarinaa valmennus ja pelaaja lähtevät nyt työstämään, Tuukkanen totesi.

Hermeksellä on nyt sopimukset 10 pelaajan kanssa.

− Maalivahtiosasto on valmis. Muille pelipaikoille etsimme vielä pelaajia ja neuvottelut onkin käynnissä kokoajan, Tuukkanen kertoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle