Hermekselle hyökkääjävahvistuksia - Tiala matkaa Kokkolaan

MESTIS / Uutinen
Tiala pelasi viime kaudet JYP-Akatemiassa.
Kuva © Timo Savela
Kokkolan Hermes vahvistaa hyökkäystään kolmella pelaajalla. Uusina miehinä joukkueeseen liittyvien Taavi Tialan ja Jimi Nylundin lisäksi joukkue on tehnyt jatkosopimuksen nuoren Henri Limman kanssa.

Taavi Tiala siirtyy Hermekseen JYP-Akatemian riveistä, jossa hän pelasi ensimmäiset Mestis-ottelunsa jo kaudella 2011-12. Päättyneellä kaudella 24-vuotias laitahyökkääjä tehtaili 50 ottelussa tehot 12+14.

Jimi Nylund kiekkoili päättyneellä kaudella Kärppien A-nuorissa, jossa hän viimeisteli 30 ottelussa tehot 5+12. 20-vuotias laitahyökkääjä on esiintynyt myös Suomen nuorisomaajoukkueissa. Nylundilla on vyöllään myös yksi Liiga-ottelu päättyneeltä kaudelta.

Henri Limma teki päättyneellä kaudella Mestis-debyyttinsä. 20-vuotias pelasi 16 Mestis-ottelua ja keräsi niissä tehot 1+1. A-nuorten Mestiksessä hyökkääjä iski Hermeksen paidassa 31 ottelussa 28 maalia ja antoi 21 maalisyöttöä.

− Kokkolan juniorituotanto ja ympäröivän maakunnan juniorituotanto ovat tärkeitä asioita jatkuvuuden kannalta. Olemme erittäin tyytyväisiä että lähialueen lahjakkaat pelaajat haluavat tulla Hermekseen edelleen kehittymään urheilijoina ja jääkiekkoilijoina. Tiala, Nylund ja Limma ovat hyviä esimerkkejä nuorille pelaajillemme Kokkolassa ja maakunnassa, kommentoi Hermeksen urheilujohtaja Pasi Tuukkanen.

» Lähetä palautetta toimitukselle