IFK - LUK
HPK - SAI
ILV - KÄR
ÄSS - JUK
OTT - COL 2.00
PHI - BOS 2.30
CGY - BUF 4.30
VAN - EDM 5.00
ARI - SJS 5.00

Hermekselle hyökkääjä SaPKosta - Karvisen sopimus purettu

MESTIS / Uutinen
Kankaalla on Mestis-kokemusta SaPKon riveistä.
Kuva © Antti Varonen
Hermes vahvistaa hyökkäystään SaPKosta siirtyvällä Kristian Kankaalla. Kokkolalaisryhmään liittyi myös kaksi nuorta hyökkääjää koeajalla. Vastaavasti Eetu Karvinen poistui joukkueen vahvuudesta.

Kristian Kangas pelasi kaksi edelliskautta SaPKon paidassa. Viime kaudella 23-vuotias hyökkääjä keräsi 36 ottelussa tehot 2+8. Kangas on pelannut Mestistä aiemmin myös Peliittojen riveissä.

Kokkolalaisseura kertoi lisäksi, että hyökkääjä Eetu Karvisen sopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

− Kristian Kangas paikkaa Eetu Karvisen poistuman joukkueen kokoonpanossa. Kangas on kaksi vuotta hakenut tasoaan Mestiksessä ja me uskomme nyt, että hän pystyy ottamaan edelleen askeleen eteenpäin tässä sarjassa, kertoi Hermeksen urheilutoimenjohtaja Pasi Tuukkanen.

Kankaan lisäksi kokkolalaisryhmä sai kaksi testipelaajaa hyökkäyspäähänsä, kun nuoret Matias Kinnunen ja Daniil Fursa liittyivät joukkueeseen koeajalla. 20-vuotias Kinnunen pelasi viime kauden Hermeksen A-nuorissa ja tehtaili 29 ottelussa tehot 13+23.

Fursa kiekkoili viime kauden Pohjois-Amerikassa WSHL-juniorisarjassa El Paso Rhinosissa. 19-vuotias virolaishyökkääjä iski kahdessa ottelussa tehot 2+1. Fursa edusti myös maataan olympiakarsinnoissa, mutta jäi vaille tehomerkintöjä.

− Matias Kinnunen ja Daniil Fursa hakevat paikkaa joukkueesta koeajan kautta. Molemmat pelaajat pystyvät ikänsä puolesta pelaamaan myös A-Nuorten puolella, mutta katsotaan mihin tekeminen riittää miesten kanssa, Tuukkanen kommentoi.

Hermeksellä on tällä hetkellä sopimukset 23 pelaajan kanssa. Vahvistuksia haetaan edelleen hyökkäykseen.

− Joukkueessa on tällä hetkellä neljä koeaikapelaajaa, joten muuttuvia tekijöitä saattaa olla matkan varrella. Siitä huolimatta haemme joukkueeseemme vielä 2-3 hyökkääjää ennen sarjan alkua, Tuukkanen linjasi.

» Lähetä palautetta toimitukselle