JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Henrik Forsberg Jukurien haaviin

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Jukurit täydensi miehistöään kolmella puolustajalla ja yhdellä hyökkääjällä, kun nimensä mikkeliläisjoukkueen tarjoamiin yksivuotisiin sopimuksiin väänsivät Henrik Forsberg, Riku Rissanen, Olli-Pekka Komulainen ja Tero Kettunen.

Jyväskylästä Jukureihin matkaava Henrik Forsberg, 23, on mikkeliläisyleisölle tuttu tapaus, sillä JYP vuokrasi puolustajan seitsemän pelin ajaksi Mestikseen kaudella 2007-2008. Päättynyt pelisesonki toi Forsbergin tilille JYP-paidassa 18 SM-liigaottelua ilman tehopisteitä, kun taas D Teamin riveissä vietetyt 27 Mestis-ottelua poikivat yhteensä seitsemän (2+5) tehopistettä.

– Henrik on kovaa taklaava ja erinomaisen asenteen omaava pelaaja. Hän tuo energiaa ja taistelua Jukureihin, juuri tämän kaltaisia pelaajia olemme hakeneet uuteen jukurijoukkueeseen, kommentoi Jukurien toiminnanjohtaja Toni Maczulskij.

Toinen uusi sopimuspelaaja mikkeliläismiehistössä on SaiPan riveistä siirtyvä 19-vuotias puolustaja Riku Rissanen. Liigadebyyttinsä Sputnik-paidassa päättyneellä kaudella tehnyt Rissanen vietti pääosan ajastaan SaiPan A-nuorten joukkueessa kasaten 33 runkosarjaottelussa tehot 4+5.

Runkomiehille jatkosopimuksia

Forsbergin ja Rissasen lisäksi Jukurit ilmoitti solmineensa jatkosopimukset 23-vuotiaan puolustaja Olli-Pekka Komulaisen ja hyökkääjä Tero Kettusen, 27, kanssa. Komulaiselle kulunut kausi oli toinen perättäinen mikkeliläismiehistössä. Pahasta loukkaantumisesta kärsinyt puolustaja pystyi pelaamaan vain kuusi ottelua, joissa tilastoihin kertyi yksi syöttöpiste.

Kettunen puolestaan aloittaa syksyllä jo viidennen kautensa jukuripaidassa. Päättyneellä pelisesongilla kokenut hyökkääjä takoi 39 runkosarjaottelussa tehot 8+13.

Jukureilla on nyt julkaistujen pelaajasopimusten myötä kasassa yhteensä 23 nimeä tulevan Mestis-kauden 2009-2010 miehistöönsä.

» Lähetä palautetta toimitukselle