JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Henri Tammisen sopimukselle jatkoa - Kauppila kapteeniksi

MESTIS / Uutinen
Jari Kauppila valittiin KooKoon kapteeniksi.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Elokuun loppuun asti jatkuneella tryout-sopimuksella KooKoossa pelannut Henri Tamminen jatkaa oranssimustissa koko kauden. Samalla KooKoo julkaisi kapteenistonsa.

Espoon Jäähongan kasvatti Henri Tamminen loi pirteällä esiintymisellään hyvän vaikutuksen KooKoo-johtoon sillä seurauksella, että hänen sopimustaan jatkettiin koko kauden mittaiseksi. Tamminen on edelleen HIFK:n sopimuspelaaja, mutta pelaa oranssimustissa koko kauden kestävällä lainalla. 

– "Tami" tuli ennakkoluulottomasti mukaan ja on kesän aikana ottanut harppauksen eteenpäin. Hän oli jo valmiiksi isokokoinen ja nopea, mutta on kesällä parantanut entisestään, päävalmentaja Juha Juujärvi kehuu.

Viime kaudella HIFK:n A-junioreissa Tamminen tehtaili 44 pelissä tehot 13+5=18. Nyt edessä on harppaus isompiin ympyröihin, mutta tarvittaessa Tamminen voi käydä pelaamassa HIFK:n tai KooKoon A-nuorten riveissä. 

– Nyt on tärkeää Tammisen ja muiden meidän nuorten pelaajien kannalta, että he saavat sopivasti miesten pelejä ja tarvittaessa myös A-nuorten pelejä päälle. Tamminenkin on vielä A-ikäinen, eli voimme tarvittaessa hakea hänelle meidän tai HIFK:n A-nuorista lisää peliminuutteja, Juujärvi jatkaa. 

Tamminen on esiintynyt kesän harjoitusotteluissa vauhdikkaasti. Muun muassa keskiviikkona Mikkelissä laitahyökkääjä viimeisteli kaksi tärkeää maalia, kun KooKoo kaatoi Jukurit maalein 4-1.

– Pelit ovat näyttäneet, että pystyy käyttämään lahjakkuuttaan hyväksi myös vähän pienemmässä roolissa. Haimme luisteluvoimaa ja voimaa maalinedustaan. Niitä asioita saadaan taas Tammisen mukana lisää.

Kokenut Kauppila kapteeniksi

KooKoo julkaisi samalla kapteenistonsa kaudelle 2013-2014. Oranssimustien kapteenistossa toimivat Jari Kauppila, Jarno Lippojoki, Jan-Mikael Juutilainen sekä Marlo Koponen. Kauppila kantaa rinnassaa kapteenin C-kirjainta, muiden paitaa koristaa varakapteenin A-kirjain. 

– Nykypäivänä jokainen on jo oma kapteeninsa ja meillä on joukkueessa muutenkin niin hyvä henki, että tuskin tässä tarvitsee suurempia tehdä, 39-vuotias Kauppila kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle