BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Henri Laurila matkaa Ruotsiin

LIIGA / Uutinen
Lahden Pelicansissa kiekkoillut puolustaja Henri Laurila jättää lahtelaisseuran ja siirtyy Elitserienissä pelaavan MODO:n riveihin.

Jo kuudennen kautensa Pelicansissa aloittanut Henri Laurila jättää Lahden taakseen ja matkaa Elitserieniin. Laurilasta, 29, tulee jo toinen Pelicansista MODO:n väreihin kuluvan kauden aikana vaihtanut puolustaja, sillä myös Samuli Suhonen siirtyi joukkueen riveihin.

Kuluvalla kaudella loukkaantumisista kärsinyt Laurila on pelannut SM-liigaa myös Tampereen Ilveksessä. Jykevä puolustaja on pelannut aiemminkin ulkomailla, sillä kokemusta tarttui kahden kauden ajalta Italian kaukaloista.

Pelicans-kasvatti on tuttu mies MODO:n valmentaja Hannu Aravirralle. Parhaalla liigakaudellaan Laurila tehoili saldoikseen 11+6=17.

– Laurila on pelityyliltään kova, iso ja vahva. Hänen laukauksensa on kova. Hän on ollut minulla pelaajana Pelicansissa ja minulla on vain hyviä kokemuksia hänestä. Todellinen taistelija, Aravirta kuvailee joukkueen kotisivuilla.

MODO:n alakertaan tuli lauantaina aukko täytettäväksi, kun puolustaja Daniel Sondell jätti joukkueen ja siirtyi SaiPaan.

– Hieman erilainen pakki kuin Daniel Sondell, joka jätti meidät tänä viikonloppuna, toteaa valmentaja Aravirta.

» Lähetä palautetta toimitukselle