BOS - BUF 0.00
CHI - SJS 2.00
WPG - TBL 2.00
VAN - EDM 5.00

Helminen vahvistamaan Jokereiden valmennusryhmää

KHL / Uutinen
Helminen on valmentanut kuluvalla kaudella kahdessa seurassa.
Kuva © Jarno Hietanen
Raimo Helminen liittyy ensi kaudeksi Helsingin Jokereiden valmennusryhmään.

Raimo Helminen siirtyy ensi kaudeksi Jokereiden valmennusryhmään. Kuluvan kauden 51-vuotias Helminen aloitti Barys Astanan apuvalmentajana, mutta pesti päättyi syyskuussa päävalmentajavaihdoksen vuoksi, jonka jälkeen hän siirtyi Dinamo Riian valmennusryhmään. Pesti latvialaisjoukkueessa päättyi kuitenkin tammikuun alussa.

− "Raipen" myötä saamme tiimiin kokeneen pelaajataustaisen jäsenen, joka on ehtinyt myös valmentaa pitkään. Hän tuo mukanaan erityisesti hyökkäys- ja ylivoimapelin osaamista. Olemme erittäin iloisia, että Raipe päätti tulla mukaan Jokereihin, kommentoi Jokereiden GM Jari Kurri.

Helminen toimi Barys Astanan apuvalmentajana myös kaudella 2013-14 ja sen lisäksi häneltä löytyy kokemusta Kazakstanin maajoukkueen valmennusryhmästä. Päävalmentajan tehtävistä kiekkolegendalla on kokemusta Ilveksestä sekä Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueesta.

− On hienoa tulla mukaan Jari Kurrin ja Jukka Jalosen tiimiin ensi kaudeksi ja nähdä, millainen on suomalainen KHL-organisaatio. Tässä sarjassa työskentely on ollut jo tähän asti mielenkiintoista. Usko on kova suomalaiseen tekemiseen, Helminen totesi kertoi helsinkiläisseuran kotisivuilla.

Jukka Jalosen ensi kaudella johtaman helsinkiläisjoukkueen valmennusryhmään kuuluvat Helmisen lisäksi Hannu Virta sekä Markus Ketterer.

» Lähetä palautetta toimitukselle