IFK - LUK
HPK - SAI
ILV - KÄR
ÄSS - JUK
OTT - COL 2.00
PHI - BOS 2.30
CGY - BUF 4.30
VAN - EDM 5.00
ARI - SJS 5.00

Helenius palaa Vantaalle

MESTIS / Uutinen
Jani-Petteri Helenius on pelannut pääosan miesten peleistään Kiekko-Vantaassa.
Kuva © Timo Savela
Kiekko-Vantaan Mestis-miehistö vahvistuu keskushyökkääjä Jani-Petteri Heleniuksella.

Alkukauden ajan Suomi-sarjaa Raahe-Kiekon riveissä ottelukohtaisella sopimuksella tahkonnut Jani-Petteri Helenius palaa takaisin Mestis-kahinoihin. 23-vuotiaan keskushyökkääjän uusvanha seura on Kiekko-Vantaa, jota Helenius on ehtinyt aiemmalla urallaan edustaa yhteensä 82 ottelun verran.

Raahe-Kiekon paidassa perjantai-iltana viimeisen koitoksensa pelannut ja syksyn peleissä tehot 2+2 värkännyt Helenius ottaa uuden haasteen mielellään vastaan.

– Kyllä oma pelaaminen alkoi tuntua paremmalta. Tekemistä vielä on, mutta joka päivä mennään eteenpäin. Nyt Kiekko-Vantaaseen ja katsotaan mitä sitten tapahtuu, Helenius kommentoi.

Suomi-sarjan häntäpäässä majailevalle raahelaisjoukkueelle Heleniuksen lähtö on todella paha nakki.

– Helenius on ollut aivan loistava kaveri ja siitä iso hatun nosto. Hän on hyvä kentällä ja sen ulkopuolella. Jani-Petteri oli iso apu meille ja toivottavasti hän jättää jäljen joukkueeseen, toteaa Raahe-Kiekon päävalmentaja Timo Elfving.

Heleniuksen lisäksi Kiekko-Vantaa vahvisti rivejään jo aiemmin kuluneella viikolla joukkueen mukaan liittyneellä Micke-Max Åstenilla sekä lauantain KooKoo-ottelussa debyyttinsä tekevällä Olli Suoraniemellä. 21-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella HIFK:ssa 11 ottelua. Åsten kävi myös lyhyillä lainapesteillä Mestiksen KooKoossa, Jukureissa ja HCK:ssa. Suoraniemi pelasi Heleniuksen tavoin alkukaudesta Raahe-Kiekossa.

» Lähetä palautetta toimitukselle