Helenius ja Vopat matsasivat

LIIGA / Uutinen
Koko kausi on odotettu fyysisestä pelistään rapakon takana kuuluisan jokeripakki Sami Heleniuksen mahdollista ensimmäistä tappelua SM-liigassa. Tänään se sitten paikallisottelussa täyden hallin edessä tapahtui, kun Helenius ja myös kovista nyrkeistään tiedetty Roman Vopat löysivät toisensa ja lähtivät yhteiseen tanssiin jokerimaalin edessä kolmannessa erässä.

- Sellanen tilanne vaan, että huvitti lähteä. Ja Jerekin rupesi siinä vähän likaisesti ajelemaan, niin piti tehdä jotain, kommentoi Helenius lähtöä matsiin.

- Se oli vain osa peliä. Matsi ei ollut suunniteltu, mutta Sami on kovanenäinen pelaaja kuten minäkin, ja tuollaista silloin tällöin tapahtuu, tuumi puolestaan Vopat.

Taisto ei ollut tappelumittareilla tiukimmasta päästä. Vopatin onnistui sitoa Heleniuksen oikea käsi hyvin kiinni, ja jokeripakin vasemman käden jabitkaan eivät menneet perille.

- En saanut iskun iskua sisään, kaveri sito oikeen käden helvetin hyvin. Se sai yhden sisään. Fiksusti matsasi, erittäin fiksusti. Vahvantuntuinen kaveri, analysoi Helenius tappelua.

- Sitominen on hyvä puoleni, hän ei saanut yhtään iskua sisään. En itsekään tosin osunut juurikaan, joten se oli hyvä tasapeli, mietti puolestaan Vopat.

Pelaajien mahdollisista pelikielloista ei vielä ole tietoa. Päätuomari Markku Kruus ei viheltänyt tappelupukareille kuin pelirangaistukset.

Kuten Don Cherry sanoisi, ”two good guys going!”. Vopatin ja Heleniuksen tappelu toi miellyttävän sähköistävän lisän paikallispeliin. Kukaan ei loukkaantunut, kansa nousi seisomaan ja hyvä henki säilyi. Mikä tässä muka on kamalaa?

» Lähetä palautetta toimitukselle