ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Helanto jatkaa Joensuussa - Koistisen kausi ohi

MESTIS / Uutinen
Koistisen kausi päättyi loukkaantumiseen.
Kuva © Joona-Pekka Hirvonen
Jokipojat tiedotti, että joukkueen testissä ollut puolustaja Antti Helanto jatkaa joukkueessa. Matti Koistisen kausi puolestaan on loukkaantumisen vuoksi todennäköisesti ohi.

Suomi-sarjan HC Indians Kaarinasta Jokipoikien testiin tullut Antti Helanto jatkaa loppukauden joensuulaisjoukkueessa. Puolustaja on pelannut joukkueessa neljä ottelua ja kerännyt niissä yhden syöttöpisteen.

− Hän on esiintynyt meillä sen verran hyvin, että todettiin miehen ansaitsevan loppukauden sopimuksen. Varsinkin lauantain TUTO-pelissä Helanto oli oikein todella hyvä, kehui Jokipoikien päävalmentaja Ari Aaltonen.

Helanto itsekin on ollut tyytyväinen suorituksiinsa, mutta haluaa parantaa edelleen.

− Uuden joukkueen pelitavan opettelemisessa menee toki aikansa, mutta aika hyvin olen mielestäni sopeutunut. Toivottavasti pystyn parantamaan otteita jatkossa entisestään, Helanto totesi.

Ikäviä uutisia joensuulaisjoukkueelle tuo kuitenkin puolustaja Matti Koistisen tilanne, sillä loukkaantuminen pitää 29-vuotiaan puolustajan sivussa todennäköisesti loppukauden ajan.

− Ainahan toiveita voi elätellä, mutta pahalta näyttää, että Matin pelit ovat tältä keväältä pelatut. Tärkeintä on nyt saada mies kuntoon, ja toivotaan hänen osalta sitten parempaa ensi kaudella, Aaltonen kommentoi.

Puolustaja Santeri Arousva sekä maalivahti Mikael Edelmann ovat puolestaan tervehtyneet pelikuntoon ja kaksikko palaa kaukaloon jo keskiviikon Peliitat-pelissä.

» Lähetä palautetta toimitukselle