TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

HeKille liiga-apuja Pelicansilta

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Mestis-kauteen valmistautuva Heinolan Kiekko saa pelaaja-apua yhteistyöjoukkue Pelicansilta. Lahdesta Heinolaan matkaa peräti kolme pussileukaa. Samalla HeKi varmisti niin ikään lahtelaisen Aki Kaskisen sopimuksen.

Pelicansin hyökkääjät Marko Pöyhönen ja Ville-Matti Koponen sekä puolustaja Mikko Heiskanen pelaavat kukin eri mittaisilla pesteillä HeKissä. Pöyhönen on ollut jo hetken aikaa heinolalaisten vahvuudessa ja hän on joukkueen mukana lokakuun kahdeksanteen päivään asti. Koeajalla olleen hyökkääjä Aki Kaskisen sopimus on nyt täysin varma.

Nuorten maajoukkueessakin viime kaudella esiintynyt Pöyhönen on jo väläytellyt osaamistaan harjoituspeleissä ja hän on niillä näytöillä selkeä vahvistus hyökkäyspäähän tuoden lisää luisteluvoimaa ja taitoa.

Ville-Matti Koponen pelasi viime vuonna osan kaudesta HeKissä kuuluen joukkueen ehdottomasti parhaisiin pelaajiin. Hän pelaa Heinolassa vain tämän viikon. Koposen vahvuutena on kiekollinen peli. Heinolalaisten ykkössentteri Ville Kiiskinen on loukannut sormensa ja on tämän viikon sivussa, mutta Koponen on tuttu ja pätevä mies korvaamaan hänet.

Ilahduttavin uutinen heinolalaisille oli ehkä kuitenkin puolustaja Mikko Heiskasen saaminen mukaan peräpään luutijaisiin. Myös hän pelasi viime kaudella paljon HeKissä. Isokokoista Heiskasta voidaan tarvittaessa peluuttaa ylivoimalla maskimiehenä, joten erikoistilanteisiin saadaan lisää eri variaatioita.

- Harmi, ettei hän mahtunut liigajoukkueen mukaan, mutta me otamme hänet tietysti ilolla vastaan. Hän on meidän mukanamme toistaiseksi, kommentoi HeKin puuhamies Janne Sinkkonen Heiskasen siirtoa.

» Lähetä palautetta toimitukselle