JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

HeKi vahvistui peräpäästä

MESTIS / Uutinen
HeKi vahvistui torstaina kahdella puolustajalla ja yhdellä maalivahdilla. SaiPasta tulivat maalivahtilupaus Jan-Erik Kaisla ja puolustaja Marlo Koponen. Isoin uutinen oli kuitenkin Mestiksen takalinjoilla mainetta niittäneen Jari Raattaman sopimus.

Joukkue sai Raattaman tulon myötä paljon arvokasta kokemusta. On kuitenkin huomioitavaa, että sopimus sisältää try-out-pykälän. Viime kaudella Raattama jäähdytteli II-divisioonaseura LiTin riveissä, joten nykykunto on vielä hieman arvoitus. Sopimus on sovittu alustavasti joulukuuhun asti.

HeKillä ei ennen torstaita ollut sopimusta yhdenkään maalivahdin kanssa. Tilanne helpottui huomattavasti, kun Jan-Erik Kaisla siirtyi itärajan tuntumasta Heinolaa kohti. Samasta seurasta tulleen puolustaja Marlo Koposen tavoitteena on Kaislan tavoin pelata tulevaisuudessa SM-liigaa.

- Koponen ja Kaisla ovat nuoria lupaavia kavereita, jotka tähtäävät liigaan. Muutama muukin Mestis-seura oli heidän perässä. Ollaan iloisia, että he päättivät aloittaa tällaisen ”HeKi-tien”. Pojat pyrkivät eteenpäin ja mekin yritämme kaikin keinoin auttaa heitä siinä, sopimukset sorvannut Janne Sinkkonen sanoo.

Mestisjyrä Jari Raattama tuli HeKiin, koska hän menee koulutukseen Hämeen Rykmenttiin naapurikaupunki Lahteen.

- Raattama on erittäin kokenut ja kova pelimies tuoden johtajuutta kaukaloon ja sen ulkopuolelle. Hän on pelannut 10 vuotta Mestistä putkeen, pois lukien viime kausi jonka hän jäähdytteli LiTissä. Hän tulee meille aluksi tryoutille, enkä usko yhden kakkosessa jäähdytellyn kauden näkyvän miehen otteissa.

- Meidän onni kun hänen koulutuspaikakseen tuli Lahti. Raattama tuli Lahteen Hämeen Rykmenttiin koulutukseen. Vanhoja tuttuja pelikavereitakin hänelle joukkueesta löytyy. Sopimus on alustavasti tehty vähintään jouluun asti.

Seuran toisen maalivahdin tilanne on vielä avoinna. Janne Kurikan toivotaan jatkavan, mutta seurassa ollaan varauduttu värväämään maalivahti toisaaltakin. Joukkueen on tarkoitus olla lähes valmis aivan lähiviikkoina.

» Lähetä palautetta toimitukselle