TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

Heiskanen siirtyy Bluesiin toipilaana

LIIGA / Uutinen
Santeri Heiskanen, 29, tekee paluun Espooseen kymmenen vuoden kiertolaiselämän jälkeen. Sopimus on pituudeltaan 1+1 vuotta. Heiskanen toipuu parhaillaan polvileikkauksesta.

Santeri Heiskanen on espoolaisen kiekkokoulun kasvatteja. Hänen uransa liigakiekkoilun parissa alkoi Kiekko-Espoon riveissä kaudella 1995-96. SM-liigassa Heiskanen on edustanut myös HIFK:ta, Jokereita ja Pelicansia. Lisäksi Heiskanen on pelannut Ruotsissa AIK:ssa ja Björklövenissä.

- Heiskanen on monipuolinen pelaaja, joka pystyy tarvittaessa pelaamaan niin puolustajana kuin hyökkääjänäkin. Rightin pakkeja meillä ei ole liikaa, Bluesin pelaajakoordinaattori Jukka Holtari kertoo uudesta hankinnasta.

- Heiskanen toipuu parhaillaan keväisestä polvileikkauksesta. Hänen pitäisi olla pelikunnossa kahden kuukauden kuluttua.

- Odotamme Heiskaselta voimakasta energiapläjäystä ja itsensä likoon laittamista. Hän on erittäin fyysinen pelaaja, Holtari päättää.

Heiskasen tulon myötä Bluesilla on listoillaan 11 puolustajaa, joista kolme on pidemmällä sairauslomalla. Kimmo Peltosen polvi on juuri tähystetty ja Jari Korhonen parantelee kättään todennäköisesti koko kauden ajan.

» Lähetä palautetta toimitukselle