TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Heinolassa väsättiin sopimuksia

MESTIS / Uutinen
Heinolan Kiekko solmi maanantaina kuusi pelaajasopimusta. Jo aiemmin nimensä alle laittaneen Janne Sinkkosen lisäksi viime kauden joukkueesta puumerkkinsä paperiin raapustivat puolustaja Aki Nurminen ja hyökkääjistä Joni Isomäki, Tomi Inkinen, Ville Väkeväinen, Olli Sinkkonen sekä Petteri Laine.

Urheilutoimenjohtajan ja laitahyökkäjän virkaa seurassa toimittavalla Janne Sinkkosella oli tänään ilo julkistaa tukku jatkosopimuksia.

Jatkajien lisäksi tryoutille on tulossa A-nuorten SM-liigan kultajoukkue Pelicansista hyökkääjät Janne Ritamäki ja Manu Pirhonen. Ritamäki on HeKin oma kasvatti, mutta myös Pirhonen on pelannut aiemmin heinolalaisten A-juniorijoukkueessa.

- Tänään aloitetaan kesäharjoittelu. Viime kauden pelaajien jatkosopimuksia odotellaan. Kapteeni Miikka Töllin jalan kuntoa tässä samalla seurataan, kertoo urheilutoimenjohtaja Janne Sinkkonen

Maalivahti Mikko Kapasen polvivamman vakavuus selviää tällä viikolla. Uskon, että Kapanen jatkaa meillä jos vain jalka saadaan kuntoon. Maalivahtitilanne on muuten auki. Janne Kurikan jatkaminen kiinnostaisi, mutta niin varmasti monia muitakin seuroja. Kurikan tähtäin on liigassa ja saa nähdä jaksaako hän vielä kolmatta kautta Mestis-tasolla.

- Hyökkääjä Ville Kiiskisen tilanne on vielä avoin. Kysymys on lähinnä siitä, jaksaako töissä käyvä Kiiskinen panostaa tulevallakin kaudella täysipainoisesti kiekkoiluun, Sinkkonen tuumii.

Viime kauden joukkueesta eivät enää jatka puolustaja Toni Kiren ja hyökkääjä Lauri Liewendahl. Kirenin suuntana on näillä näkymin SM-liiga.

» Lähetä palautetta toimitukselle