ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Heikkiselle jatkoa Pelicansiin - "Juuri sellainen tyyppi, jollaisia me joukkueeseen haluamme"

LIIGA / Uutinen
Heikkinen jatkaa lahtelaisryhmässä.
Lahden Pelicans on tehnyt jatkosopimuksen hyökkääjä Arttu Heikkisen kanssa.

Pelicans kiinnitti Arttu Heikkisen viime viikolla loppukaudeksi riveihinsä. Nyt lahtelaisjoukkue teki 23-vuotiaan hyökkääjän kanssa ensi kauden kattavan jatkosopimuksen, jossa on myös optio kaudesta 2018-2019.

− Heikkinen on erinomainen joukkuepelaaja, joka on mennyt kauden aikana valtavasti eteenpäin. Nuorella miehellä on kova halu kehittyä ja hän on valmis tekemään töitä sen eteen. Jo nyt hyvät otteet ovat poikineet paikan kokoonpanosta ja potentiaalia riittää vaikka mihin. Heikkinen on juuri sellainen tyyppi, jollaisia me haluamme joukkueeseen, totesi Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen.

Kuhmolaislähtöinen hyökkääjä aloitti kautensa Peliitoissa, jossa tehtaili 16 otteluun tehot 4+4. Liigassa hän on iskenyt 37 ottelussa kolme maalia ja antanut yhden maalisyötön.

− Liiga on ollut pitkään tavoitteena ja nyt ensimmäinen Liiga-sopimus taskussa, niin fiilikset ovat hyvät. Omasta mielestäni olen pystynyt parantamaan peliäni koko ajan ja se on tärkeintä. Toivon, että jatkossa pystyn lisäämään tehokkuutta ja pelaamaan entistä monipuolisemmin, Heikkinen kertoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle