Heikkilä ja Laitinen Titaaneihin

MESTIS / Uutinen
SaPKossa try-outilla ollut hyökkääjä Ilkka Heikkilä siirtyy Titaaneihin aluksi kolme ottelua käsittävällä sopimuksella. Tämän lisäksi Suomi-sarjassa pelaava kotkalaisjoukkue lainaa jo toistamiseen Jukurien hyökkääjä Anssi Laitista.

SaPKon testissä viiden ottelun ajan ollut 21-vuotias hyökkääjä Ilkka Heikkilä ei vakuuttanut pässipaitojen valmennus- ja joukkueenjohtoa, joten pidempää sopimusta Savonlinnaan ei syntynyt. Heikkilä siirtyy täten miehen viime kaudella edustaman seuran, Kotkan Titaanien, vahvuuteen aluksi kolmen ottelun mittaisella sopimuksella.

– Seurasin Heikkilää jo viime kaudella sillä silmällä ja halusin nähdä hänet joukkueessani. Mies vaikuttaa olevan todella hyvässä kunnossa ja näen hänessä potentiaalia kiekolliseen rooliin, toteaa Titaanien päävalmentaja Mika Iltola.

– Heikkilä tuo syvyyttä meidän keskushyökkääjäkalustoon ja hän on taitava sekä nopea pelaaja. Ilkalla on hyvä rannelaukaus ja hän saisikin käyttää sitä paljon enemmän. Tottakai tavoitteena on tehdä miehelle koko kauden kattava sopimus, mutta jälleen kerran siviilipuolen asiat pitää hoitaa ensin kuntoon ja Heikkilän tapauksessa se on opiskelut Jyväskylässä.

Heikkilän lisäksi kotkalaisjoukkue saa verestä verta Mikkelistä, kun jo aiemmin kuluvalla kaudella Titaaneissa lainalla ollut Jukurien sopimushyökkääjä Anssi Laitinen, 23, pelaa punanuttujen riveissä lauantaisen kamppailun Huntersia vastaan.

– Laitinen tulee yhden ottelun ajaksi meidän avuksi ja täytyy sanoa yhden harjoituksen perusteella, että mies on mennyt viime kerrasta isoin askelein eteenpäin, kommentoi Iltola tyytyväisenä.

» Lähetä palautetta toimitukselle